Beruset mand overfalder ekskone: Ville se sine børn

En kvinde blev overfaldet og forsøgt tvunget ud i sin eksmands bil. Manden er anholdt, og kvinden er indlagt

En mand i 40'erne er blevet sigtet for vold, ulovlig tvang og hærværk, efter at han lørdag eftermiddag troppede op i sin ekskones hjem og forlangte at se deres fælles børn.

Kvindens naboer på Podersvej i Bække nord for Vejen alarmerede politiet ved 14-tiden, da episoden eskalerede foran hendes hjem.

- Manden er beruset og forlanger at se deres fælles børn, men de opholder sig på en anden adresse. Derfor forsøger han at få hende med ud sin bil, så hun kan køre med ham til stedet, fortæller vagtchef Jan Stokholm, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den chokerede ekskone modsatte sig imidlertid manden, der tyede til vold i et desperat forsøg på at få sin vilje.

- Hun nægter at følge med ud i hans bil, og så vælger han at slå hende flere gange i ansigtet og hive hende ud mod bilen. Men det lykkes hende altså at få vristet sig fri, siger vagtchefen.

Han har ikke yderligere oplysninger om volden eller kvindens tilstand.

- Jeg ved ikke, hvor slemt det er gået, men hun er indlagt på Kolding Sygehus i øjeblikket, og hun skal selvfølgelig undersøges meget grundigt. Hun har blandt andet været i skanner og blive undersøgt for blødninger i hjernen, siger han.

Politiet ankom til kvindens adresse umiddelbart efter det voldsomme optrin, men da var eksmanden stukket af.

En halv times tid senere ringede han selv til politiet og forlangte at blive anholdt.

- Han fortalte, hvor han opholdt sig og krævede at blive hentet inden for et vist tidsrum, ellers ville der ske et eller andet, fortæller vagtchefen.

Ud over vold, ulovlig tvang og hærværk sigtes manden for spirituskørsel.

Syd- og Sønderjyllands Politi har endnu ikke taget stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.