Annonce:
Annonce:

Indien rystet af mange voldtægter

Børn og udenlandske kvinder er blandt ofrene

Annonce:
Følg Krimi

Børn og udenlandske turister er blandt de ofre for voldtægter, der har præget Indien det seneste år.

En 51-årig dansk kvinde blev tirsdag udsat for en gruppevoldtægt i den indiske hovedstad New Delhi. I det seneste år har der været en række opsigtvækkende gruppevoldtægter i Indien.

* 16. december 2012: En 23-årig kvindelig studerende bliver gruppevoldtaget i en bus. Kvinden bliver mishandlet og dør 29. december af sine kvæstelser.

* 20. april 2013: En fem-årig indisk pige voldtages og torteres. Ifølge lægerne var hendes tilstand efter overgrebet stabil, men hun har brug for en kirurgisk operation. En 22-årig mand arresteres i sagen.

* 26. april 2013: En amerikansk velgørenhedsarbejder voldtages. Politiet i det østlige Indien anholder en 40-årig mand lokal forretningsmand, der formodes at stå bag voldtægten.

Annonce:

* 30. april 2013: En fireårig pige dør af hjertestop, efter at hun blev voldtaget to uger forinden.

* 4. juni 2013: En 30-årig amerikansk turist udsættes for en gruppevoldtægt af en lastbilchauffør og to medgerningsmænd i den nordlige delstat Himachal Pradesh i Indien.

* 20. juli 2013: Seks mænd, der var anholdt og anklaget i en sag om røveri og gruppevoldtægt af en kvindelig schweizisk turist i Indien, idømmes livsvarig fængsel. Efter overgrebet blev den 39-årige schweiziske kvinde bragt til hospitalet.

* 22. august 2013: En kvindelig fotograf bliver voldtaget af en gruppe mænd, da hun sammen med en kollega tager billeder i en nedlagt tøjfabrik i Mumbai. Kvinden bliver efterfølgende indlagt på hospitalet, hvor hun blev behandlet for sine kvæstelser.

* 14. januar 2014: En 51-årig dansk kvinde bliver voldtaget af en flok mænd i hovedstaden New Delhi. Kvinden var faret vild og spurgte gruppen på mindst seks mænd om vej.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: