Tre anholdt for gruppevoldtægt af dansker

Endnu en person er blevet anholdt i sagen om en gruppevoldtaget 51-årig dansker

En af de mistænkte på vej til retten med en hue over hovedet. (Foto: AP)
En af de mistænkte på vej til retten med en hue over hovedet. (Foto: AP)

Indisk politi i New Delhi har foretaget endnu en anholdelse i sagen om en 51-årig dansker, der har anmeldt en grov gruppevoldtægt.

Det skriver nyhedsbureauet AFP torsdag eftermiddag.

Dansker gruppevoldtaget: Her er de mistænkte

Der er tale om en 25-årig mand, der lige som i de to første anholdte er hjemløs. Han er er sigtet for at have deltaget i gruppevoldtægten af den 51-årige danske turist, samt røveri.

- Vi har anholdt ham torsdag eftermiddag ved Nizamuddin Railway Station. Han er en hjemløs fra Paharganj-området, sider det lokalpolitiet i det sydlige Delhi.

Det er godt ti kilometer væk fra det område, hvor danskeren blev voldtaget.

Politiet siger, at den 25-årige var blandt de otte personer, der gruppevoldtog den 51-årige dansker, da hun spurgte om vej.

Dansk politi kan finde spor efter gruppevoldtægt

To andre personer, på henholdvis 22 og 25 år, er også blevet anholdt i sagen. De var torsdag i retten, hvor de fik forlænget deres varetægtsfængsling frem til 20. januar.

Fem andre personer efterlyses fortsat, og indisk politi har i løbet af torsdagen foretaget flere razziaer i lokalområdet.

Voldtægtsoffer fra Indien: 'Jeg tryglede dem om ikke at gøre mig fortræd'

- Vi sender snart hold til Uttar Pradesh, Bihar, Haryana og Maharashtra i jagten på de restende efterlyste. Alle fem er identificeret og vil blive anholdt snarest, siger en politibetjent til nyhedsbureauet IANS.

Her skete massevoldtægt af dansker