Jages for at have slagtet sin familie

Familien fandt mor og småbørn i blodbad efter gerningsmanden har stukket dem flere gange. Nu jages faderen

21-årige Deisy Garcia med sine to døtre på 3 og netop fyldt 1 år - og sin mand, den nu efterlyste Miquel Meija Ramos.
21-årige Deisy Garcia med sine to døtre på 3 og netop fyldt 1 år - og sin mand, den nu efterlyste Miquel Meija Ramos.

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Det var et frygteligt syn, der mødte onklen til den kun 21-årige Deisy Garcia, der lå død på gulvet i et soveværelse i sin lejlighed i New York-bydelen Queens.

Ikke kun var den unge kvinde blev dræbt og lå i en pøl af blod. Også hendes to små piger, den kun 3-årige Danielle og lillesøster, netop 1-årige Yoselin, var også brutalt blevet slået ihjel.

Havde lige haft fødselsdag
Sådan rapporterer flere amerikanske medier om tragedien, der fandt sted søndag aften i bydelen Jamaica, Queens i New York.

- Min 12-årige søn gik ind for at lede efter pigerne og fandt min niece liggende på gulvet. Jeg forstod ikke, hvad der var sket, men så så de to piger, som var dækket til af et tæppe, fortalte den grædende onkel Ramon Chuc, da han mandag mødte op foran lejligheden med andre familiemedlemmer og venner.

Det er kun en uge siden, at den yngste pige fyldte et år.

Blodige knive ved siden af lig
Siden da har politiet jagtet faderen i familien, den 28-årige Miquel Meija Ramos, som NYPD også har offentliggjort billeder af, da han mistænkes for at stå bag det, der mest af alt minder om en brutal nedslagtning af sin egen familie.

Både mor og piger er blevet stukket adskillige gange. Samtidig har gerningsmanden efterladt to blodige knive i lejligheden. De stod placeret ved siden af ofrene.

Var bange for sin mand
Hvad der er gået forud for det frygtelige trippel-drab er uklart. Men flere familiemedlemmer og bekendte til familien og især til den unge mor, forklarer, hvordan hun frygtede for sin mand og igennem længere tid, havde forsøgt at komme væk fra ham.

Ifølge New York Post havde der for nyligt offentligt været problemer mellem parret til en barnedåb, som den unge mor havde hjulpet med til i hendes lokale kirke, som hun nærede et tæt forhold til.

Den 21-årige, som oprindeligt var fra Guatemala, var blevet skældt ud af sin mand med ordene: 'Hvorfor er der ikke noget øl og kun te og kaffe?'

Tidligere anmeldt - men ikke anholdt
Da Garcia havde rettet ham og sagt, at han ikke skulle drikke i kirken, råbte han tilbage, at hun 'hellere skulle gå hjem og lave mad i stedet for at gøre det i kirken'.

Politiet er da også tidligere - to gange sidste år - blevet kaldt til adressen på grund af vold og støj fra den nu efterlyste Meijas Ramos, som dog ikke er blevet anholdt.

Nu er han efterlyst over hele landet.