Kvindes hævn mod kærestens elskerinde: Lagde nøgenfoto på sexdating

26-årig jaloux kvinde tiltalt for hævn mod rivalinde. Hun oprettede en falsk profil med nøgenfoto af rivalinden på internettet

Sagen skal for Københavns Byret senere på månenden. (Arkivfoto: Jonas Olufson)
Sagen skal for Københavns Byret senere på månenden. (Arkivfoto: Jonas Olufson)

Da en 26-årig børsmægler fandt ud af, at hendes kæreste havde en hemmelig elskerinde, var hævnen snedig og ond, mener politiet.

Hun fandt et nøgenfoto af rivalinden på sin kærestes mobiltelefon og oprettede en falsk profil på datingsitet sexhunt.dk, hvor hun brugte nøgenbillledet af rivalinden, der let kunne identificeres.

Dét betød, at hun blev bestormet med henvendelser fra sexsultne mænd.

Nu har Københavns politi rejst tiltale mod den 26-årige børsmægler for blufærdighedskrænkelse og for at have offentliggjort nøgenbilledet af kærestens elskerinde på internettet.

Sexhunt.dk har ifølge hjemmesiden over 121.000 medlemmer.

Delte nøgenfotos af ekskone på sexchat

Politiet nedlægger påstand om fængselsstraf, når sagen kommer for Københavns Byret senere på måneden.

I en lignende sag, hvor en 53-årig mand distribuerede nøgenfotos af sin ekskone på 'Ofir sexchat', så hun blev kontaktet af en enkelt sexsulten mand, blev dommen i november sidste år på 40 dages ubetinget fængsel. Den er anket til landsretten.

Bestormet på facebook
Da sagen mod den 26-årige børsmægler blev anmeldt til politiet, var den falske profil slettet, og politiet ved ikke nøjagtigt, hvad der stod i teksten til den falske profil på sexhunt.dk.

Men profilen medførte, at rigtigt mange mænd identificerede kvinden og kontaktede hende på facebook for at få sex.

Overskriften til den falske profil lød: 'Søger pik' og nøgenbilledet lokkede husarerne i fælden.

Den 26-årige kvinde havde mistanke om, at kæresten knaldede udenom og mistanken blev bekræftet, da hun fandt nøgenbilledet af elskerinden på kærestens mobiltelefon. Hun sendte billedet til sin egen telefon, hvorefter hun via sin computer i lejligheden oprettede den falske profil, mener politiet.

Hun er foruden blufærdighedskrænkelse tiltalt efter straffelovens § 264 D 'om videregivelse af billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden.'

Det er uvist, hvilken stilling den 26-årige kvinde har til anklageskriftet. Hun har ikke villet lade sig afhøre af politiet, så hendes forklaring kommer først frem i byretten.