Annonce:
Annonce:

Asylansøger sigtet for voldtægtsforsøg

16-årig marokkaner greb fat i pige på Amager og smed bukserne i Nørre Voldgade

Annonce:
Følg Krimi

En kun 16-årig dreng, der for kort tid siden kom til landet som asylansøger, har tilsyneladende allerede vænnet sig til skandinaviske vintertemperaturer.

Trods frostgraderne smed han i hvert fald i morges ved fem-tiden bukserne foran en ung pige, som sad og røg en cigaret på en bænk på Nørre Voldgade i det indre København. 'Udstillingen' skulle åbenbart opmuntre hende til sex. Men pigen tændte bestemt ikke på marokkanerens blottede talenter. Hun råbte i stedet op og fik hjælp af en tililende, der røg i klammeri med den 16-årige, inden politiet nåede frem.

Ved kontakt med den 16-årige konstaterede betjentene, at hans signalement mindede påfaldende om beskrivelsen af en yngre mand, der knap tre kvarter tidligere havde forfulgt og grebet fat i en anden ung pige ved Metro-stationen i det nye Bella Center på Amager. Her var det lykkedes pigen at frigøre sig fra mandens greb, hvorpå hun sprang ind i en taxa og på den måde klarede frisag overfor overfaldsmanden.

- I episoden på Amager var kvinden ikke helt klar over, hvad manden egentlig ville, selv om hun selvfølgelig følte det ubehageligt og krænkende at manden forfulgte hende og forsøgte at holde hende fast, fortæller efterforskningsleder Kenneth Jensen, Københavns Politi.

Det seksuelle motiv i optrinnet på Nørre Voldgade synes dog så utvetydigt, at den 16-årige i eftermiddag fremstilles i Købernhavns Dommervagt som sigtet for voldtægtsforsøg, blufærdighedskrænkelse og den vold, han udøvede i forbindelse med. at en tililende ville fastholde ham på gerningsstedet.

Den 16-årige afhøres i øjeblikket af politiet og hans stilling til sigtelserne kendes endnu ikke.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: