Annonce:
Annonce:

Kvinde fundet død i bidende kulde

En 82-årig kvinde blev lørdag morgen fundet død i Herning i sit nattøj

(Foto fra Bing Maps)
(Foto fra Bing Maps)
Annonce:
Følg Krimi

En ældre kvinde blev i morges fundet død i sit nattøj i bidende kulde, ikke langt fra hendes bopæl på H.C. Ørsteds Vej i Herning. Politiet afviser ikke, at hun kan være død af kulde efter hun forlod sin bopæl. Som mange andre steder i landet, oplevede Herning minusgrader natten til lørdag.

- Vi ved endnu ikke, hvad dødsårsagen er, men vi betragter det ikke som en forbrydelse. Det kan ikke udelukkes, at hun er frosset ihjel. Hun kan også være faldet om på grund af, at hjertet er holdt op med at slå. Hun er tilknyttet hjemmepleje, og der er hun blevet tilset klokken 17 i aftes, siger vagtchef Henrik Nielsen, Midt - og Vestjyllands Politi.

Da hjemmeplejen kom til hendes bopæl i morges, som man plejer, var hun ikke hjemme, så hjemmeplejen gik ud for at kigge efter hende.

- En mand henvender sig til hjemmeplejen og fortæller, at han har fundet en kvinde liggende ikke langt fra hendes bopæl, siger Henrik Nielsen.

Politiet kan ikke med sikkerhed sige, hvor længe hun har ligget der, men hun kan tidligst være gået hjemmefra kl. 17 i går.

Politiet fik henvendelsen om den 82-årige kvinde klokken 08.18 i morges.

- Hun er klædt på som om hun enten har været i seng eller var på vej i seng, så hun er iført nattøj, siger Henrik Nielsen.

Nu skal politiet have undersøgt dødsårsagen og måden hun er død på, og det gør de ved et ligsyn i næste uge. Han fortæller, at det er jævnligt, at ældre mennesker går hjemmefra af årsager som politiet ikke kender.

- Så indtil videre betragter vi det som om pågældende er gået ud, og er faldet om. Altså et tragisk uheld, siger Henrik Nielsen.

Politiet har ikke nogle formodninger om, at der skulle være sket en form for svigt i forbindelse med hændelsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: