Annonce:
Annonce:

Kræver dobbelt op for tatto-skud

Tiltalt efter bandeparagraffen: Kan give dobbelt op for skud mod tatto-shop i Køge

29. marts i fjor gav repræsentanter fra Bandidos og Black Cobra hinanden hånden på, at konflikten var forbi.(Foto: Kenneth Meyer)
29. marts i fjor gav repræsentanter fra Bandidos og Black Cobra hinanden hånden på, at konflikten var forbi.(Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

Da repræsentanter for Black Cobra og Bandidos i marts i fjor valgte at indgå fred efter flere måneders voldsom konflikt, skete det med håndtryk midt på Torvet i Køge.

Den indgåede fredsaftale indgår nu i bevismaterialet i retssagen, hvor to er tiltalt for skud mod en tattobutik i Køge 6. februar i fjor.

For med den åbenlyse fredslutning erkendte konfliktens parter, at der vitterligt havde været tale om en bandekonflikt. Det mener anklager, Thomas hugger.

Og derfor åbner det ifølge anklageren for muligheden, for at den særlige bandeparagraf kan tages i brug ved retssagen. Bandeparagraffen kan give dobbelt op på straffen, ifald de kendes skyldige.

Anklager: 25-årig bandefigur instruerede børn i drabsforsøg

Ifølge anklageskriftet var skyderiet led i en konflikt, hvor der både var blevet udvekslet knivstik, kølletæsk og skud.

Annonce:

Ifølge anklager, Thomas Hugger, var det den 25-årige, der beordrede attentatet, mens den nu 16-årige, der også er tiltalt i sagen, sammen med en dengang 14-årig dreng udførte skyderiet.

Angiveligt var det den 14-årige, der affyrede våbnet mod tattoshoppen, der ligger på Nørre Allé. Ved dagens retsmøde forklarede anklageren, hvordan tattoshoppen ifølge politiet har tilknytning til Bandidos.

Den 14-årige er på grund af sin alder for ung til retssag og dermed ikke på anklagebænken i sagen om skyderiet mod tatto-shoppen.

Nu giver de hånd: Bandefred i Køge

- Bandekonflikten var både voldelig og voldsom. I alt var der 11 episoder, hvor Black Cobra og Bandidos bekæmpede hinanden, før de indgik en fredsaftale i marts, og dette drabsforsøg er et led i konflikten, siger Thomas Hugger.

Ifølge politiet var den 25-årige på daværende tidspunkt en af de ledende figurer i Black Cobra i Køge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: