Annonce:
Annonce:

Bedragerisigtet bodyguards offer: Han ødelagde mit liv

Endnu et offer for den bedragerisigtede Flemming Tarnow fortæller om, hvordan hun blev manipuleret til at lægge sit liv og sine penge i hænderne på den varetægtsfængslede bodyguard

49-årige Stefani Daniella Jensen er kun én af en lang række mennesker, som har meldt den nu bedragerisigtede og fængslede Flemming Tarnow til politiet. Stefani har ifølge eget udsagn mistet sin bil, sit tøj og 18.000 kroner til Flemming Tarnow. (Foto: Henning Hjorth).
49-årige Stefani Daniella Jensen er kun én af en lang række mennesker, som har meldt den nu bedragerisigtede og fængslede Flemming Tarnow til politiet. Stefani har ifølge eget udsagn mistet sin bil, sit tøj og 18.000 kroner til Flemming Tarnow. (Foto: Henning Hjorth).
Annonce:
Følg Krimi

Rækken er lang af de mennesker, som i de seneste år har ladet sig fascinere og forføre af Flemming Tarnow. En verdensmand med rødder i Grenaa, som ifølge politiet har svindlet og bedraget sig til et liv i overhalingsbanen.

I torsdags blev der dog sat en foreløbig stopper for den trinde levemand, da han iført det sommertøj, han blev anholdt i 9. januar på Gran Canaria, blev varetægtsfængslet i tre uger ved Retten i Aalborg med en sigtelse for bedrageri af særlig grov karakter.

Svindlede sig til halv million

Da den 44-årige mand, der siden sit 18. år som oftest har boet i udlandet på eksotiske adresser på Mallorca og Gran Canaria, for godt to uger siden blev anholdt i en lejlighed i San Fernando af spansk politi, åndede den lange række af mandens ofre formentlig lettede op.

En af dem var 48-årige Stefani Daniella Jensen, der i oktober i fjor meldte Flemming Tarnow til Nordjyllands Politi.

Annonce:

Var som hypnotiseret

- Han ødelagde det liv, jeg igennem 10 år havde bygget op på de kanariske øer, da jeg tilfældigt mødte ham i april 2012, siger Stefani Daniella Jensen og konstaterer:

- Mange har med rette bemærket, at jeg må have været naiv ved at være så godtroende over for ham. Til det kan jeg kun sige, at jeg i mine tidligere job har lært at være kritisk i min tilgang til andre mennesker, men når man står over for Flemming, er det noget helt andet.

Advokat tiltalt: Fuppede investorer for 140 millioner kroner

- Han er stærkt manipulerende. Jeg føler, jeg har været som hypnotiseret af ham i halvandet år, fortæller den tidligere ejendomsmægler-assistent og timeshare-sælger.

Annonce:

Stefani Daniella Jensen mistede næsten alt, hvad hun ejede, da hun overlod sin bil, tøj og ejendele til Flemming Tarnow i forbindelse med en rejse til Danmark i efteråret 2012. Oveni kom, at han lokkede 18.000 kroner ud af hende på en formodet løgn om, at hendes ejendele var strandet i først Holland og siden Silkeborg.

Major dømt for millionsvindel mod forsvaret

Stefani Daniella Jensen har flere gange forgæves forsøgt at få det mistede tilbage. Senest så hun en fremmed mand køre rundt i sin WV Beetle, da hun var på Gran Canaria i december. En bil, hun ifølge eget udsagn betalte knap 85.000 kroner for, da hun købte den i 2007.

- Jeg skulle aldrig have ladet ham opmagasinere mit tøj og ejendele og parkere min bil i en vens garage, men problemet er, at han er en mester i at få folk til at tro på sig, lyder det med tydelig frustration i stemmen fra Stefani Daniella Jensen.

Reddet af 'reservemor'

Hun bor nu på Frederiksberg og arbejder som receptionist i et fitness-center. Da hun mødte Flemming Tarnow for snart to år siden, opgav hun sit job som timeshare-sælger på eventyrlige løfter om, at hun sammen med den betagende bodyguard skulle starte et nyt fitness-imperium op på de kanariske øer.

Storsmilende storsvindler i retten - igen

Annonce:

- Når jeg har konfronteret ham (Flemming Tarnow) og krævet mine ting og penge tilbage, er han pludselig vendt som på en tallerken. Så blev han meget modbydelig og truede mig på livet. Han ville både partere og skamfere mig, og han påstod, at han havde forbindelser til både rockerverdenen og mafiaen.

Havde det ikke været for Stefani Daniella Jensens 'reservemor', som hun kalder hende, ville hun måske aldrig være kommet ud af Flemming Tarnows altopslugende favntag.

- Jeg havde tre euro (22 kr.) tilbage, da jeg i efteråret 2012 ringede til min reservemor og bad om hjælp til en billet hjem. Dengang fortvivlet og ked af, at jeg havde opsagt mit job, og at der ikke skete noget med Flemmings fitness-planer.

Sigtet fallent gemmer sig i kæmpepalæ

- Hvis jeg dengang havde vidst, hvad jeg ved nu, havde jeg selvfølgelig aldrig overladt min bil og mine øvrige ejendele til ham.

- Min eneste trøst nu er, at det kun er penge og ting, jeg har mistet, siger Stefani Daniella Jensen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Flemming Tarnows forsvarer, advokat Henrik Feldt-Rasmussen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: