Annonce:
Annonce:

TV: De forfulgte 87-årig fra Fakta og overfaldt hende

Politiet jager disse to mænd for et groft røveri mod en 87-årig kvinde i København. Hun blev forfulgt fra Fakta til sit hjem og overfaldet

Her kommer de to røvere ind i fakta. (politifoto)
Her kommer de to røvere ind i fakta. (politifoto)
Annonce:
Følg Krimi

På vej hjem fra Fakta blev en 87-årig kvinde med rollator overfaldet i sin opgang i Dronningens Tværgade i København af to røvere, der havde afluret pinkoden til hendes dankort i supermarkedet.

Nu jager politiet de to røvere, som der findes gode videooptagelser af fra Fakta i Borgergade kort før røveriet klokken 12.35 i onsdags.

Da den 87-årige betalte ved kassen fornemmede hun, at 'nogen' kiggede med. Derfor var hun ekstra forsigtig og skjulte sin pung i en inderlomme i jakken.

Hævede 12.000 kr.
Hun gik de få hundrede meter til sit hjem og havde lige fået låst opgangsdøren op, da hun blev skubbet omkuld af to mænd. Hun forsøgte at sætte sig til modværge, men røverne åbnede hendes jakke. De fandt pungen i jakken og flygtede med kvindens dankort - og få minutter senere var der hævet 12.000 kr. på hendes konto.

Annonce:

Den ene af de to røvere er også filmet ved kontantautomaten, hvor der hæves penge, og det er tydeligt, at han er den ene af de to gerningsmænd, der står tæt på den 87-årige ved kassen i Fakta og aflurer hendes pinkode.

Den 87-årig slap fysisk uskadt fra overfaldet, og hun slog selv alarm til politiet.

- Vi mener, der er tale om østeuropæere, siger Bo Hass Jensen, Station City.

På videooptagelserne fra Fakta ses mændene komme ind i butikken. Den ene stiller sig op ved siden af indgangen tilsyneladende for at observere.

Stillede sig bag kvinden
Da den 87-årige kvinde kommer op i kassekøen med sine varer og når frem til dankortautomaten stiller mændene sig ved siden af og bag hende. Manden bag den 87-årige stiller sig, så han kan se direkte på tastaturet på dankortautomaten og han aflæser pinkoden.

Kort efter forlader den 87-årige Fakta med sin rollator og mændene går også fra butikken.

Den ene østeuropæer beskrives som 30-35 år, 155-165 cm., kraftig, iført sort hue, sort jakke med to hvide knapper på brystet, sorte bukser og sandfarvede sko.

Annonce:

Den anden er 25-35 år, 170-175 cm. almindelig af bygning, iført rød- og sortstribet hue, sort dunjakke med hætte, blå deminjeans med slidhuller på lår, knæ og skinneben samt sorte sko.

Henvendelser til Københavns politi på 1-1-4.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: