Annonce:
Annonce:

Indbrudstyve lod 92-årig ligge kvæstet

Politiet har fået varetægtsfængslet to mænd efter det grove røveri mod en 92-årig enlig kvinde i Holte. Politiet leder nu efter en eller flere medgerningsmænd

Den 92-årige lå bevidstløs i hjemmet efter overfaldet. (Foto: Kenneth Meyer)
Den 92-årige lå bevidstløs i hjemmet efter overfaldet. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

To mænd på 25 og 26 er blevet varetægtsfængslet for det grove overfald på en 92-årig kvinde på Fredskovvej i Holte den 12. februar.

Hun overraskede indbrudstyvene i villaen, og de tog kvælertag på den 92-årige og efterlod hende bevidstløs og med brud på kravebenet og flere slagskader. Kvinden var indlagt i flere dage på sygehuset.

Mændene blev anholdt i går klokken 10.10 og 20.07 og er begge varetægtsfængslet i to uger. De nægter sig skyldige.

Politiet i Nordsjælland er karrige med oplysninger i sagen, men det fremgår af sigtelsen, at overfaldet er begået i forening med en eller flere uidentificerede medgerningsmænd.

Ældre kvinde overfaldet af indbrudstyv

- Vi er nødt til at lukke ned for sagen, fordi vi fortsat efterforsker, siger Morten Riisager, Nordsjællands politi. Han vil således ikke bekræfte, om de fængslede er østeuropæere, sådan som politiet beskrev røverne i efterlysningen.

Overfaldet skete, da den 92-årige kom hjem ved 16-tiden og overraskede flere indbrudstyve, der havde brudt et vindue op. De havde stillet sølvtøj, et kamera, en bærbar pc, et TV og andre tyvekoster frem, da de blev overrasket.

Ifølge sigtelsen tog mændene kvælertag på den 92-årige, så hun mistede bevidstheden, hvorefter de tog hendes taske med pung og mobiltelefon og flygtede med en del af de koster, de havde fundet frem i huset.

De to sigtes for groft røveri og grov vold, ikke for hjemmerøveri. Det skyldes, at overfaldet først blev begået, da de blev overrasket i forbindelse med indbruddet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: