Annonce:
Annonce:

Thyrring taget med 148 km/t

Den fartglade racerkører frakendt kørerkortet i seks måneder

Annonce:
Følg Krimi

Det kan ikke komme som nogen overraskelse at Thorkild Thyrring er glad for at køre hurtigt.

Og racerkørerens forkærlighed for at køre stærkt betyder nu, at Thyrring må lade sig fragte rundt af chauffør, når han i løbet af vinteren skal til Danmark i forbindelse med planlægningen af den internationale racing festival.

En festival, der er blevet et af dansk kulturlivs største godgørende arrangementer med et afleveret beløb på knap 13 millioner kroner.

Uden kørekort
Racerkøreren må de næste seks måneder ikke køre bil i Danmark, efter han får et år siden kørte for stærkt herhjemme. Thyrring er blevet frakendt kørekortet i seks måneder samt en bøde på 4.000 kr., efter at han høvlede af sted med 148 km/t. på Helsingør-motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 km/t.

Men eftersom Thyrring er bosiddende i England, er det dog kun i Danmark, at han må lade sig fragte rundt på bagsædet, da racerkøreren har haft engelsk kørekort siden slutningen af 80’erne.

Thorkild Thyrring udtaler til Ekstra Bladet, at han vil benytte sig af chauffør, når han er i Danmark i forbindelse med racing festivalen.

– Det godgørende arbejde går forud for alt andet, og det vil ikke blive berørt af dette, i det jeg har en dygtig chauffør til at køre mig rundt, udtaler han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: