Punkterede lunge efter groft overfald

Seks til otte maskerede gerningsmænd gennemførte i aftes et brutalt overfald på tre unge mænd i en lejlighed i Ebeltoft

Følg Krimi

I det, der ifølge Østjyllands Politi handler om et internt personopgør, stormede en gruppe gerningsmænd på seks til otte personer i aftes ved 20-tiden en lejlighed på Dråbyvej i Ebeltoft. Gerningsmændene var alle iført enten hætter eller tørklæder, der dækkede deres ansigter.

I lejligheden befandt sig tre unge mænd, som i løbet af få minutter blev udsat for et særdeles brutalt og livsfarligt overfald. Den ene af de unge mænd blev stukket med en kniv i ryggen og punkterede herefter den ene lunge, mens en anden af de tre kammerater også fik en sammenklappet lunge efter slag med et stumpt instrument.De tre ofre er henholdsvis 18, 22 og 27 år - førstnævnte blev stukket med kniv og var i umiddelbar livsfare, mens sidstnævnte blev udsat for den groveste behandling i form af vold med et stumpt instrument. Den 22-årige slap med lettere knubs, mens de to andre er indlagt på hospitaler i Aarhus-området. Begge er uden for livsfare, oplyser politiet.

Baseball-kølle
- Vi har ikke våbnet, den 27-årige blev slået med, men det kan have været en baseball-kølle eller noget lignende, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, Østjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Han fortsætter:

- Ofre og gerningsmænd kender hinanden, men vi er endnu ikke så kloge på motivet til overfaldet, at vi kan sige andet, end at der er indikationer på, at der var tale om et internt personopgør.

16-årig hammersvinger fængslet: Han truede mig

Efter overfaldet, som varede ganske få minutter, forsvandt gerningsmændene ad Holmens Vej. De tre ofre er alle fra Djursland, og de befandt sig i den 27-åriges lejlighed, da de blev overfaldet.

Østjyllands Politi søger vidner, der kan have set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Artiklen opdateres

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind