Ofre for brutalt overfald er banderelaterede

Mindst en af tre ofre for groft overfald i aftes har relationer til bandemiljøet, erfarer Ekstra Bladet

Følg Krimi

Kort efter klokken 20 mandag aften blev tre unge mænd på henholdsvis 18, 22 og 27 år i Ebeltoft udsat for et brutalt overfald af seks-otte maskerede mænd. Den ene af de unge mænd blev stukket med en kniv i ryggen og punkterede herefter den ene lunge, mens en anden af de tre kammerater også fik en sammenklappet lunge efter slag med et stumpt instrument.

Maske-mænd tæver unge og stikker med kniv

Overfaldet fandt, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, sted i den 27-åriges lejlighed. Beboeren er angiveligt medlem af grupperingen Cobra MC – en støttegruppe til Bandidos.

- Jeg kan bekræfte, at den ene af de forurettede har banderelationer, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard fra Østjyllands Politi, som er efterforskningsleder i sagen og forklarer:

- Vi har ikke våbnet, den 27-årige blev slået med, men det kan have været en baseball-kølle eller noget lignende.

Vicepolitiinspektøren ønsker ikke at bekræfte, hvorvidt de to mænd på 18 og 22 er banderelaterede, men ifølge oplysninger til Ekstra Bladet skal begge bevæge sig i samme miljø som den 27-årige.

Punkterede lunge efter groft overfald

Foreløbig er der ikke noget, der tyder på, at overfaldet er sket som følge af et bandeopgør. I stedet betragter politiet det foreløbigt som et internt opgør mellem personer, der formentlig kender hinanden.

- Ofre og gerningsmænd kender hinanden, men vi er endnu ikke så kloge på motivet til overfaldet, at vi kan sige andet, end at der er indikationer på, at der var tale om et internt personopgør, lyder vurderingen fra efterforskningslederen.

Efter overfaldet, som varede ganske få minutter, forsvandt gerningsmændene ad Holmens Vej. De tre ofre er alle fra Djursland, og de befandt sig i den 27-åriges lejlighed, da de blev overfaldet.

Østjyllands Politi søger vidner, der kan have set eller hørt noget.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind