Annonce:
Annonce:

Norsk lægehelikopter styrtet ved trafikulykke: To dræbt

To har mistet livet, efter en norsk lægehelikopter er styrtet ned

(FOTO: ESPEN BRAATA/VG)
(FOTO: ESPEN BRAATA/VG)
Annonce:
Følg Krimi

En lægehelikopter fra Norsk luftambulanse er styrtet ned, skriver flere norske medier. Det skete omkring kl. 11.00 tirsdag formiddag.

Der var tre personer ombord i helikopteren, og ifølge Aftenposten har to personer mistet livet, mens den tredje lige nu flyves til Ullevål sykehus af en anden lægehelikopter.

Billeder fra ulykkesstedet viser, at helikopteren ligger på siden ud til en vej, hvor der ligger en væltet lastbil.

- Vi har fået ubekræftede meldinger om et havari af en ambulancehelikopter. Vi har sendt to luftambulancer til stedet og en Sea King. Jeg kan ikke sige noget om omfanget af skaderne, siger Erik Willassen fra redningstjenesten i Sydnorge til vg.no.<br /><br /><p>Norsk Luftambulance bekræfter over for Aftenposten, at en af deres helikoptere er havareret.</p><p>Vidner siger til avisen, at helikopteren ramte nogle højspændingsledninger, som den rev med sig ned, og at helikopteren er ødelagt.</p><p>- Jeg så helikopteren var på vej ned og højspændingsledningerne rykker sig. Så kom der en røgsky blev helikopteren blev knust, siger øjenvidne Pål Thomassen til lokalmediet <a href="http://www.ringblad.no/nyheter/article7101025.ece" target="_blank">Ringerrikes Blad</a>.</p><br /><br /><img id="_29ff771c-39fa-4221-9a4b-fc03f536180e" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/NICA/article4630835.ece/image_binary/No%20name" alt="No name" /><br /><br /><p>Han stod omkring 50 meter fra stedet, hvor helikopteren styrtede, og løb over for at hjælpe.</p><p>Både det norske forsvar og civile redningstjenester er i øjeblikket på ved til ulykkesstedet.</p><p>Helikopteren er af typen Eurocopter EC-135, som er den samme, som bruges til lægehelikopter i Danmark.</p><p>Norsk luftambulanse skriver i en pressemeddelelse, at man har iværksat en kriseplan.</p>
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: