Annonce:
Annonce:

Far: En trøst Nikolaj døde hurtigt

Familie i chok over drabet på 28-årige Nikolaj Dyrner

Revisor Lars Dyrner fik den værst tænkelige besked, da politiet fandt hans 28-årige søn dræbt. (Foto: Kenneth Meyer/ Privatfoto)
Revisor Lars Dyrner fik den værst tænkelige besked, da politiet fandt hans 28-årige søn dræbt. (Foto: Kenneth Meyer/ Privatfoto)
Annonce:
Følg Krimi

Faderen til den 28-årige Nikolaj Dyrner fik knust håbet, da hans savnede søn blev fundet dræbt i Lyngby tirsdag aften. Midt i sorgen har Lars Dyrner alligevel overskud til at tale med Ekstra Bladet.

- Jeg har det ad helvede til, for det er jo vores værste frygt, der er blevet bekræftet. Vi er alle sammen meget chokerede over, at han havde fået skåret halsen over, siger Lars Dyrner og tilføjer.

- Det er en mærkelig form for trøst, men nu ved vi trods alt, at han ikke har ligget og lidt. For politiet siger, at han døde meget hurtigt.

Lars Dyrner kender ikke personligt den 27-årige mand, der er sigtet for at have dræbt sønnen med slag og opskåret hals. Den 27-årige, der nægter sig skyldig, blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce:

- Nogle af Nikolajs venner har fortalt, at han (den sigtede, red.) ikke er et af Guds bedste børn. Men jeg håber, at dette er sket, fordi han ikke er ved sine fulde fem, for ellers giver det slet ikke mening, lyder det fra faderen.

27-årig nægter drab: Så brutalt døde Nikolaj

Nikolaj Dyrner blev meldt savnet fredag i sidste uge. Familie og venner forsøgte til det sidste at bevare håbet, mens de ledte efter den 28-årige familiefar, der var den ældste i en søskendefolk på fem.

- Hans søskende har været ude og hjælpe med eftersøgningen. De har travet i skovene til den mørke aften. Alle har været fortvivlede og kede af det, men de har haft brug for at holde sig i gang.

- Hans lillesøster på 13 år har været rigtig, rigtig ked af det. Hun har taget det meget hårdt. Alle har taget det meget hårdt, men hun er måske den, der er ramt hårdest, siger Lars Dyrner til Ekstra Bladet.

Vennerne i sorg: Nikolaj var en fantastisk ven

Faderen fortæller, at sønnen var i højt humør, da han så ham sidste gang.

Annonce:

- Han var utrolig glad mellem jul og nytår. Han skulle giftes til maj, og det virkede som om, han havde fået styr på mange gode ting, siger faderen og fortsætter.

- Nikolaj var en glad dreng og vennernes ven. Han havde et kæmpe netværk og mange gode venner. Folk kom fra Jylland for at hjælpe med eftersøgningen, tog fri fra arbejde flere dage i træk og var ude og lede fra morgen til sen aften.

- Der har været en helt vild opbakning, og det fortæller meget om Nikolaj, siger Lars Dyrner og sender en stor tak til de mange mennesker, der på forskellig måde har deltaget i eftersøgningen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: