Annonce:
Annonce:

Kammerat anholdt: Nikolaj fundet død på altan i Lyngby

- Jeg føler, at jeg har tabt min sjæl, skriver Nikolaj Dyrners forlovede på Facebook

Den nu afdøde Nikolaj Dyrner sammen med sin forlovede Louise Hammerich.(Privatfoto)
Den nu afdøde Nikolaj Dyrner sammen med sin forlovede Louise Hammerich.(Privatfoto)
Annonce:
Følg Krimi

Har du oplysninger i sagen? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS til 1224 (Koster alm. SMS-takt)

Den 28-årige forsvundne Nikolaj Dyrner er blevet fundet død på en altan på Lyngby Hovedgade i Lyngby. Her har den efterlyste mand formentligt ligget siden den 9. januar, hvor han forsvandt.

En kammerat til Nikolaj Dyrner blev tirsdag aften anholdt anholdt.

- Men jeg vil ikke sige, hvad han sigtes for. Vi er færdige med at afhøre ham og han bliver fremstillet i løbet af onsdagen. Jeg vil heller ikke oplyse, hvordan den sigtede stiller sig til sigtelsen, oplyser vagtchef Morten Bagge Bramsnæs fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Udsat for forbrydelse
Han fortæller, at det var en henvendelse til politiet tirsdag aften, der fik betjentene til at rykke ud.. De undersøgte kammeratens lejlighed og her fandt de den 28-årige mand liggende død på altanen.

Kæreste til forsvundet familiefar: Vi har fået nyt håb

Annonce:

- Noget tydede på, at den afdøde var blevet udsat for en forbrydelse. Men jeg vil ikke sige, hvad der gav os denne mistanke, lyder det fra vagtchefen.Nikoaj med sin forlovede Louise. (Privatfoto)
Nikoaj med sin forlovede Louise. (Privatfoto)


Ringede og sagde godnat
Den 28-årige Nikolaj Dyrner blev sidst set i live onsdag i sidste uge. Hans kæreste har fortalt til Ekstra Bladet, at han ringede til hende og sagde godnat til hende og børnene ved 21-tiden.

På det tidspunkt var han besøg hos den kammerat, der netop er blevet anholdt. I følge Ekstra Bladets oplysninger havde de to mænd drukket en del og de var kommet op at skændes. Derfor forlod Dyrner lejligheden, har vennen fortalt til Ekstra Bladet.

Kammeraten har tidligere været ansat i Nikolaj Dyrners firma.Politiets teknikere undersøger altanen for spor. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiets teknikere undersøger altanen for spor. (Foto: Kenneth Meyer)


- Nikolaj har aldrig gjort sådan noget før. Altså at blive væk uden at ringe. Hans telefon er også slukket og har i hvert fald været det siden torsdag formiddag, hvor jeg prøvede at ringe, fordi han ikke var kommet hjem, har den 32-årige forlovede, Louise Hammerich, tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Annonce:

Har tabt min sjæl
Louise Hammerich har i nat skrevet flere beskeder til Nikolaj. 'Farvel mus, farvel blomst. Må du hvile i fred... Jeg kommer op til dig i dine arme..Og kan se dit smil.' I en anden besked skriver Louise: 'Du vil altid være i mit hjerte - Har mistet min bedste ven. Værste dag i mit liv, føler jeg har tabt min sjæl.'

Ekstra Bladet følger sagen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: