Annonce:
Annonce:

33-årig klubleder nægter knivstik og trusler

En tidligere klubleder for unge i Høje Taastrup sidder sammen med fire andre anklaget for grov vold og trusler

Annonce:
Følg Krimi

I en tætsiddende, lyslilla skjorte sidder en 33-årig mand på anklagebænken ved Retten i Glostrup mandag, hvor han er tiltalt for grov vold, knivstik og trusler sammen med fire andre.

Den tidligere leder af en ungdomsklub i Høje Taastrup slår dog fra morgenstunden fast, at han nægter sig skyldig i anklagen.

Ifølge anklager Morten Frederiksen har han været med ved to overfald, hvor både skruetrækkere, pistoler og knive var indblandet.

- De indblandede i sagen er ikke perlevenner, og der har været en del sammenstød gennem tiden. Denne sag handler om to angreb, der sker en fredag og lørdag i september sidste år, siger han og uddyber:

Annonce:

- I det ene tilfælde fik en 15-årig tydelige skader i munden. Han mangler sine to fortænder og bøjlen, han havde, hang og dinglede. I det andet blev to brødre overfaldet. Den ene får et dybt knivstik, den anden bliver stukket to gange og brækker kindben og tommelfinger.

Den 33-årige er blevet omtalt flittigt i medierne som rollemodel for unge utilpassede. Hans klub, U-turn, tilbød et sted for de unge at hænge ud og træne i stedet for at ryge ud i kriminalitet i området omkring Høje Taastrup, hvor flere boligbyggerier er på ghettolisten.

Gennem sin forsvarer nægter han at have set, at den 15-årige blev overfaldet. Derimod erkender han, at han var der, da de to brødre blev overfaldet. Han afviser dog at have gjort noget i situationen.

- S. er på arbejde både fredag og lørdag. Han har arbejdet i et projekt for unge siden sommeren 2012 også som gadeplansmedarbejder. Han nægter at have været til stede i forhold et. Han var der ved forhold to, men har ikke begået vold mod nogle andre, siger hans forsvarer, Jane Ranum.

Hans lillebror sidder også tiltalt i samme sag og erkender at have slået den 15-årige, så hans tænder faldt ud. Ifølge anklageskriftet var der dog tale om en 'pistollignende genstand, der blev trukket ind og ud af munden på teenageren'.

Lillebroren var også involveret i overfaldet, men han hævder, at der var tale om selvforsvar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: