Annonce:
Annonce:

Tilfældig familiefar skudt ned i Værebro

Den 28-årige mand, der er i aftes blev skudt i Værebro, kom kørende i sin bil med to barnestole, da han blev stoppet op af gerningsmændene og beskudt fra en varebil

Annonce:
Følg Krimi

Den seneste tids utallige bandeskyderier fik i aftes endnu et nyt offer. Denne gang var det en 28-årig familiefar fra Værebro, der blev ramt i armen efter et skyderi ved 21.30-tiden.

- Vores kendskab til manden er, at det er en familliefar, der kommer kørende med to barnestole, da han bliver beskudt, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Kim Madsen til ekstrabladet.dk.

- Vores teori er, at det en en tilfældig mand, der er blevet ramt, siger han videre.

En varebil standser op foran ham, og ud kommer en person, der skyder ham i armen.

- Han sad i bilen på vej hjem, og så bliver han standset af en varebil. Derefter bliver der så affyret skud mod bilen, fortæller Kim Madsen, der samtidig kan oplyse, at de formentligt leder efter en grøn eller blå varebil.

Annonce:

- Offeret ser det som en Peugeot Partner eller Volkswagen Sharan. Den er enten blå eller grøn med en hvid påskrift på siden, hvor der står 'forsyning', siger han.

Læs også:

Skyderi i Værebro: Politiet leder efter varebil

Flere gange er det sket, at flugtbiler efter bandeskyderier er blevet brændt af, men der er ikke meldt om nogen udbrændte varebiler denne gang.

Og varebilen er meget vigtig for politiet, da de ikke har andre spor at gå efter.

- Vi er meget på bar bund i forhold til nye spor. Sådanne sager er specielle, fordi de foregår over så kort en periode. Det tager måske få minutter. Så vi vil meget gerne snakke med folk, der har set eller hørt noget som helst, siger Kim Madsen.

Se stor grafik: Her styrer banderne

Han vil ikke bekræfte, at der er tale om en banderelateret episode.

Men faktum er, at skyderiet kommer umiddelbart i forlængelse af denne uges mange bandeaktioner fra politiet i blandt andet Værebro, og vagtchefen udelukker derfor heller ikke, at der kan være tale om en markering fra bandemiljøets side.

Annonce:

- Det bliver gætterier, men jeg kan da godt give dig ret i det. Men på den anden side var der jo også skyderier inden vores aktioner, siger han.

Læs også:

Nyt skyderi i Værebro: 28-årig ramt i armen

I denne uge har mere end 100 politifolk gennemført en storstilet aktion rettet mod bandemiljøet i blandt andet Værebro. Under aktionen blev 39 personer anholdt og 23 skydevåben beslaglagt - heriblandt maskinpistoler.

Den massive politiaktion sker efter en lang række af volds- og skudepisoder i blandt andet Skovlunde, Høje Gladsaxe og i Værebro.

Senest onsdag blev der affyret seks skud mod en hundelufter fra en bil. Hundelufteren var forholdsvis ukendt af politiet. Og senere onsdag aften blev en 30-årig mand stukket adskillige gange med en kniv på en parkeringsplads i Ballerup. Manden afgik ved døden fredag eftermiddag på Rigshospitalet.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: