Annonce:
Annonce:

Skyderi i Værebro: Politiet leder efter varebil

En 28-årig mand kan ikke forklare, hvorfor han skulle skydes lørdag aften i Værebro

Annonce:
Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi har kun ganske få spor efter en skudepisode i Bagsværd lørdag aften, hvor en 28-årig mand blev ramt i den ene arm.

Efter skyderiet afspærrede politiet et område i Værebroparken, som blev eftersøgt med hundepatruljer. Afspærringen er natten til søndag igen blevet ophævet, og politiet patruljerer på normal vis i området.

- Vi har ikke ret meget at gå efter. Vi leder efter en lille varebil. Muligvis grøn eller blå med hvid skrift på siden. Det kan være en Peugeot, men det er usikkert, siger vagtchef Brian Normann.

Læs også:

Nyt skyderi i Værebro: 28-årig ramt i armen

Det er det 28-årige offer, der har fortalt politiet om varebilen.

- Han fortæller, at en lille varevogn standser, og så kommer der en person ud af den og skyder ham i armen, siger vagtchefen.

Annonce:

Den 28-årige mand har ikke kunnet give et signalement af personen, og han var alene, da skyderiet fandt sted. Derfor er der ikke andre vidner, og manden har ikke kommet med nogen forklaring på, hvorfor han skulle skydes.

- Vi har dybest set kun hans forklaring, men vi er naturligvis interesseret i at høre fra personer, der har set en varebil, der svarer til det beskrevne omkring klokken 21.30, lyder det fra Brian Norman.

Se stor grafik: Her styrer banderne

Politiet vil ikke lægge sig fast på, at skyderiet er banderelateret, selvom der har været flere episoder mellem bander i samme område gennem den seneste tid.

- Der er jo nok en overvejende sandsynlighed for, at det hænger sådan sammen, men det er jo ikke noget, vi kan sige endeligt, siger vagtchefen.

Politiet kender kun ganske lidt til den 28-årige i forvejen.

- Det er ikke en, vi umiddelbart forbinder til bandemiljøet, fortæller Brian Normann.

Annonce:

Skudepisoden sker kun få dage efter at mere end 100 politifolk gennemførte en storstilet aktion rettet mod bandemiljøet i blandt andet Værebro. Under aktionen blev 39 personer anholdt og 23 skydevåben beslaglagt - heriblandt maskinpistoler.

Den massive politiaktion sker efter en lang række af volds- og skudepisoder i blandt andet Skovlunde, Høje Gladsaxe og i Værebro.

Senest onsdag blev der affyret seks skud mod en hundelufter fra en bil. Hundelufteren var forholdsvis ukendt af politiet. Og senere onsdag aften blev en 30-årig mand stukket adskillige gange med en kniv på en parkeringsplads i Ballerup. Manden afgik ved døden fredag eftermiddag på Rigshospitalet.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: