Annonce:
Annonce:

Knivoffer i Prag: Personalet stak af

Ekstrabladet.dk har mødt den unge mand, der onsdag morgen blev stukket ned på Hotel Panorama i Prag. Her fortæller han sin version af hændelsen

Her er den unge dansker indlagt (Foto: Jakob Jørgensen)
Her er den unge dansker indlagt (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Krimi

- Jeg er okay. Men det gør ondt.

Det er en forsagt ung mand, Ekstra Bladet onsdag aften møder på et hospital i Prag.

Omkring klokken 04.00 onsdag morgen blev han slået flere gange i hovedet og stukket med en kniv i armen.

I en hospitalsstue, holdt i brune og orange nuancer, ligger han i sin seng. Ved siden af ham sidder to tjekkiske betjente med pistoler i bæltet og holder vagt. Ude på gangen står en guide fra rejseselskabet Rejsemægleren, som den unge mand er rejst med. Han må ikke komme ind i den lille stue til den sårede mand, da han ikke har sit pas med.

LÆS OGSÅ: Danske unge utrygge efter flere knivstikkerier

Rygterne om, hvad der skete op til knivstikkeriet mod den unge mand, der var indkvarteret på Hotel Panorama i den tjekkiske hovedstad, er mange blandt de unge rejsende. Selv fortæller han sin version til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Jeg kom ud af et værelse på hotellet for at gå hen til elevatoren. Pludselig hører jeg en komme løbende bag ved mig. Inden jeg når at gøre noget, slår ham mig i hovedet med en stav. Jeg går nærmest i chok og begynder at løbe væk fra ham og hen til brandtrappen. Men da døren til den er låst, ender jeg i stedet med at støde ind i ham igen. Han slår mig flere gange med staven og stikker mig også med en kniv, fortæller den unge mand, som ønsker at være anonym.

LÆS OGSÅ: Bekymrede forældre: Åh nej, vores børn er i Prag

Da det endelig lykkedes ham at komme væk, tog han elevatoren ned til receptionen, hvor han løb om bag skranken. En gruppe forskrækkede danske elever, der ifølge den unge mand ventede på at tjekke ind, så til, og flere af dem tog flugten ved synet af blodet, der løb ned i hans ansigt.

- Receptionisterne var også meget chokerede. Og selvom jeg bad dem om at ringe efter hjælp, stak to af dem af. To andre endte dog med at ringe efter en ambulance, fortæller han, mens han under sin snak flere gange går i stå.

LÆS OGSÅ: Derfor valfarter de unge til Prag

På det lokale hospital, kun nogle minutter kørsel fra hotellet, blev den unge mand i løbet af dagen syet med flere sting i baghovedet og opereret i armen.

Annonce:

Informationer får han dog ikke mange af. Han har også kun talt med sine forældre i få minutter, inden han fik ordre om ikke at tale i telefon. Det er derfor også Ekstra Bladet, der efter kontakt med den unge mands far, kan fortælle ham, at faderen er på vej til Prag.

- Nu vil jeg også bare gerne hjem, siger han og understreger, at han ikke ved, hvorfor han skulle overfaldes, eller hvem gerningsmanden var.

Har du oplysninger om, hvad der sker i Prag? Mai ltil 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: