Knivdrabet i Vanløse: Tre teenagere har meldt sig til politiet

Mødte op med advokat hos Københavns Politi i nat

Jon Patorra og hans mor Jane Bülow Patorra skulle til at starte en smørrebrødsforretning for at give den 21-årige en ny start. (Privatfoto)
Jon Patorra og hans mor Jane Bülow Patorra skulle til at starte en smørrebrødsforretning for at give den 21-årige en ny start. (Privatfoto)
Følg Krimi

De tre store drenge, der er mistænkt for tirsdagens drab på den 21-årige Jon Patorra, der blev dræbt med flere knivstik, har meldt sig selv til Københavns Politi.

Læs også:

Nu mindes knivdræbte Jon

De meldte sig til politiet klokken 00.38 natten til torsdag.

- Vi er glade for, at de har meldt sig, selv om vi synes, de var lidt længe om det, siger politikommissær Hans Erik Raben fra drabssektionen til ekstrabladet.dk.

De tre drenge er 15, 16 og 18 år gamle og blev onsdag efterlyst med navn, efter at politiet havde givet dem en frist frem til klokken 15 onsdag til at melde sig selv.

Mor til dræbte Jon: Jeg hævede pensionen for at give ham et nyt livVeninde til knivdræbt: Han var en god dreng

Den 18-årige har ingen fast bopæl, mens de to yngste bor hjemme hos deres forældre.

- De meldte sig til os samtidig. De kom sammen med en advokat, men ingen af dem havde forældre eller familiemedlemmer med, siger Hans Erik Raben til ekstrabladet.dk.

Venter på det sidste farvel

- Vi har sørget for, at alle tre havde en forsvarer til stede, og vi har arbejdet med dem hele natten, siger Hans Erik Raben.

De tre vil senere torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør.

- De er sigtet for i forening at have dræbt Jon Patorra, og vi skal nu have klarlagt hver enkelts rolle i drabet, siger hans Erik Raben til ekstrabladet.dk.

Han har igen kommentarer til, hvad de tre hidtil har sagt under nattens afhøringer.

- Det vil jeg ikke udtale mig om, siger Hans Erik Raben.

Tidspunktet for grundlovsforhøret er endnu ikke kendt.

- Men der kommer ikke flere udtalelser i sagen på denne side af grundlovsforhøret, siger Hans Erik Raben til ekstrabladet.dk.

Den 21-årige Jon Patorra, der var småkriminel og løsladt fra fængslet for få måneder siden, var ved at starte på en frisk med et nyt liv uden kriminalitet, da han tragisk blev dræbt med en serie knivstik på et pizzeria på Jydeholmen i Vanløse ved 11.30-tiden tirsdag formiddag.

Han blev dræbt af flere knivstik i overkroppen. Han vaklede ind på café Damsø, hvor han forsøgte at få hjælp, men ifølge et vidne sank han livløs sammen 'som en sæk kartofler'. En kammerat til Jon Patorra blev såret af knivstik i den ene arm.

GALLERI: Knivdrab i Vanløse

Jon Patorra var lillebror til en 29-årig højtstående Bandidos-rocker, der i sommer var tiltalt for pistoltrusler mod flere gæster på restaurant 'Rosie Mcgees' på Vesterbrogade i København. En veninde til Bandidos-rockeren følte sig chikaneret af en gæst og tilkaldte den 29-årige, der kom ind på restauranten med en trukket Walther-pistol.

Hvis du har oplysninger om sagen, så kontakt os via sms/mms på 1224 (det koster alm. sms-takst) eller på mail 1224@eb.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind