Sandberg på Facebook: Tid til forandring

Rocker bekræfter skifte på Facebookside

Følg Krimi

Toprockeren Brian Sandberg bekræfter nu sit skifte fra Hells Angels til Bandidos.

Sandberg har tidligere bekræftet overfor ekstrabladet.dk. Nu skriver han på Facebook:

Læs mere:

Sandberg i Bandidos: Forhandlinger brudt sammen

Læs også:

Related content

- Jeg kan bekræfte, jeg har søgt ind i Bandidos og er blevet optaget. - time for chances, skriver han, men mener formentlig 'changes'. som betyder forandring. Han afslutter med hilsenen: Sandberg, Bandidos.

Skiftet er en rød klud i hovedet på hans tidligere brødre i Hells Angels. For kort tid siden meldte han sig ud af rockerklubben og sagde, han ville prøve noget nyt i sit liv.

Udmeldingen på Facebook har allerede affødt flere kommentarer fra - tilsyneladende meget overraskede medlemmer af Sandbergs fanside:

- Kan godt være at jeg spørger lidt dumt. Men trådte du ikke ud, fordi du var færdig med rockerlivet. Og er der nogen forskel på de to klubber siden du vælger det ene frem for det andet, lyder det blandet andet.

Flere skriver 'What!! Det giver ingen menning' og nogle peger på at han for nylig proklamerede, at han ville til at være en bedre far.

- Tænker lidt hvad er din søn så værd?? Det giver jo ingen mening om den prædiken, du snakker om så. Hmmmmm og : Du tænker ikke på din søn. Har han ikke lidt nok, mens du har været inde at sidde.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind