Annonce:
Annonce:

Medie: Peter gennembankede Amalie

I går fortalte Paradise-Peter, at han og konen Amalie er gået fra hinanden

- Han har aldrig slået mig, sagde Amalie for en uge siden. (Foto: TV3)
- Han har aldrig slået mig, sagde Amalie for en uge siden. (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Krimi

I går fortalte Paradise-Peter Birch, at han og hans bedre halvdel, Paradise-kærligheden Amalie Szigethy skulle skilles efter blot 40 dages ægteskab, fordi hun satsede mere på karrieren frem for kærligheden.

Men måske er der en helt anden grund til bruddet. For ifølge MSN Starlounge sidder Amalie Szigethy lige nu til afhøring hos politiet, efter hun tidligt lørdag morgen blev fundet gennembanket i en baggård i det indre København. Amalie var, ifølge mediet, tydeligt forslået og havde tydelige mærker på halsen.

Amalies mor, Charlotte, bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at Peter har banket Amalie, ligesom politiet bekræfter overfor bt.dk, at de har talt med Amalie.

Efter overfaldet lykkedes det angiveligt for Amalie at flygte, efter han havde holdt hende indespærret og mishandlet hende i løbet af natten.

Han slår mig ikke
Allerede i sidste uge bragte ugebladet Se og Hør en historie om, at Peter skulle have slået Amalie, men det afviste den unge pige.

- Jeg er mundlam....og så er jeg både gal og sur, siger den nygifte realitystjerne. For det første passer det ikke, og for det andet gør det mig bare så ked af det, at folk, som jeg har lukket ind i mit hjem og i mit liv, kan finde sådan noget. Måske har jeg været naiv og stolet for meget på dem. Men jeg troede, at de ville mig det bedste - og det gør mig ked af det, sagde Amalie til ekstrabladet.dk dengang.

Læs også: Amalie køres over i nyt tv-show

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: