HA-rockere anholdt for drabsforsøg på HA'ere

To HA-rockere er anholdt for drabsforsøg på de to mænd - også fra HA - der fredag blev skudt og gennemtævet

Følg Krimi

Københavns Politi har anholdt to mænd på 26 og 32 år med tilknytning til Hells Angels for drabsforsøget fredag på Amager mod to mænd - også med tilknytning til Hells Angels.

De sigtes for drabsforsøg og den ene også for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt to pistoler med ammunition under anholdelserne på Amager.

- Der er tale om et fuldgyldigt medlem af Hells Angels på 26 år og en prospekt i klubben på 32 år, siger politikommissær Knud Hvass til Ritzau.

Politiet ved endnu ikke, om en af de to pistoler blev brugt, da en 32-årig mand - der for nylig blev smidt ud af rockerklubben - blev fundet med et skud i låret på bagsædet af en bil på Amager.

Et andet tidligere medlem af Hells Angels fik ved samme episode fredag aften knivstik og flere slag, før han blev smidt ud af en bil.

Det er intens efterforskning og hjælp fra borgere, der har ledt politiet på sporet af de anholdte.

- Vi har fået nogle henvendelser fra offentligheden, der har gjort, at vi har kunnet foretage de her anholdelser, fortæller Knud Hvass.

De to mænd skal senere onsdag for en dommer, der skal tage stilling til, om politiets beviser er stærke nok, til at holde dem bag tremmer.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind