Konen til pædofil-dømt: Vi lever med skammen

- Min mand er blevet sendt et år i fængsel. Men det er os -hans nærmeste familie -der får den strengeste straf. Vi skal nemlig leve med skammen over hans gerninger.

Hun er 35 år og gift med den 61-årige revisor Kjeld Erling Nielsen, som netop er blevet idømt et års fængsel for at have dyrket sex med den lille pige fra Tønder-egnen.

Hun bor sammen med de to børn på 11 og 12 år i en lille by syd for Esbjerg. Den grædende og dybt chokerede kvinde vil godt fortælle sin historie. Men hun vil ikke stå frem med navn og billede.

- Jeg er bange for, at vores børn bliver drillet af de andre børn i skolen, hvis de finder ud af, hvad der er sket, siger kvinden.

Den 35-årige hustru anede intet om, at hendes mand havde pædofile tendenser, før han blev anholdt den 31. oktober.

Vil skilles
- Han tog på arbejde om morgenen, og jeg kunne ikke forstå, at han ikke kom hjem om aftenen. Klokken fem næste morgen ringede vi til politiet for at efterlyse ham. De sagde, at vi skulle kontakte Ribe Politi. På politistationen fik jeg at vide, at han var fængslet. Men ikke, hvad han havde lavet.

- Senere besøgte jeg ham i Tønder Arresthus. Han ville ikke fortælle mig, hvad han havde gjort. Kun at han havde lavet noget forkert og var meget ked af det. Jeg troede, at han måske havde begået økonomisk kriminalitet.

- Først den 10. november fik jeg at vide, hvad han var sigtet for. Politiet kom for at hente hans computer. Jeg brød fuldstændig sammen og har været i chok lige siden. Han har svigtet mig og sine børn. Jeg har lyst til at kvæle ham. Men jeg har samtidig ondt af ham. Jeg er bange for, at han kan finde på at tage sit eget liv.

Den 35-årige kvinde føler sig ganske og aldeles afmægtig over det skete.

- Jeg har været gift med ham i fem år og åbenbart slet ikke kendt ham. Jeg tager dybt afstand fra det, han har gjort, og jeg vil skilles omgående. Børnene og jeg må forsøge at komme videre i vores liv. Men hele vores verden er faldet sammen og jeg aner ikke, hvor vi skal søge hen, siger den fortvivlede kvinde.