Vennerne hylder mordsigtet

15 år og sigtet for at have banket en 48-årig mand ihjel. Men vennerne hylder R.P. på hans Arto-profil

Den 15-årige R.P's venner hylder den drabs-sigtede på hans Arto-profil. (Foto: Ekstra Bladet)
Den 15-årige R.P's venner hylder den drabs-sigtede på hans Arto-profil. (Foto: Ekstra Bladet)
Følg Krimi
Vennerne til den 15-årige R.P., der er fængslet for mordet på den 48-årige Henrik Bjerremand Kristensen, hylder deres kammerat for det brutale drab ved Aalborg stadion natten til den 27. oktober.

Hyldesten kan læses på websiden arto.dk, hvor R.P. i godt et år har haft sin profil liggende. Hans gæstebog bugner med snesevis af trøstende indlæg fra venner og tidligere kærester.

Kun nogle få fordømmer det blodige voldsorgie, hvor den sagesløse AaB old boys-træner blev smadret til ukendelighed efter en fest med AaB-veteraner.

Fed dag
En 17-årig ven skriver iskoldt: ’ ... det var nu ellers en fed dag – bortset fra til sidst.’

Den fængsledes bror O. tilføjer uden antydning af respekt for den dræbte : ’Hold ud min ven, hehe, dit fuckhoved. Ta dig sammen nu main ... jeg har sendt en hilsen til dig på tv2’.

Blandt de trøstende hilsner til den mordsigtede teenager er også indlæg fra slænget, der var på druk sammen med R.P. aftenen før drabet.

En af dem, den 19-årige M., kalder R. sin bedste ven og kender åbenbart alt til R.P.’s voldsomme temperament efter indtagelse af alkohol og stoffer. Han skriver blandt andet:

’Ville ønske jeg havde tvunget dig med hjem fredag nat med os andre ... INGEN mennesker erstatter min BEDSTE ven R. P. ... Vi ses, brother.’

Læsere rystet

Sympatien omkring den 15-årige mordsigtede Aalborg-dreng har rystet flere læsere af R.P.’s gæstebog. En anonym kvindelig debattør, der oplyser sin alder til 54 år, er forarget over vennernes manglende respekt for den dræbte og hans familie.

Hun skriver blandt andet:

’Det værste af det hele er, at nogle af jer helt sikkert synes, det er fedt / sejt gjort af ham ... så kan I vise, at I er venner med en morder og føle jer seje.’

’Han synes også selv, det er sejt – hvorfor ellers filme det’, pointerer hun.
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+