Annonce:
Annonce:

Dræbt af sexkunde

Den 28-årige Brønshøj-piges lig er aldrig fundet, men politiet frygter, at hun er myrdet af en sexkunde, der siden har gemt liget væk

Drabsafdelingen i København er overbevist om, at 28-årige Senel Sari er blevet dræbt, selv om de endnu ikke har liget, gerningsstedet eller gerningsmanden. (Foto: Privat)
Drabsafdelingen i København er overbevist om, at 28-årige Senel Sari er blevet dræbt, selv om de endnu ikke har liget, gerningsstedet eller gerningsmanden. (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Krimi
Hvor ligger liget af denne 28-årige kvinde? For selv om ingen endnu har fundet hendes lig, er politiet overbevist om, at hun er blevet slået ihjel og gemt langt væk.

Den uhyggelige historie startede den 14. december, hvor 28-årige Senel Sari forlod sin mors hjem i Brønshøj i København. Siden har ingen set hende.

Politiet efterforsker hendes forsvinden som en drabssag, selv om man hverken har liget, gerningsstedet, våbenet eller gerningsmanden.

– Hvad får jer til at efterforske en efterlysningssag som et muligt drab?

– Der er forskellige indicier, som kan pege i den retning. Hvis der er det mindste mystik eller nogle mærkelige episoder, så efterforsker vi det som et muligt drab, siger drabschef Ove Dahl fra Københavns Politi.

Et betændt miljø
– I sagen om den tyrkiske Senel Sari ved vi, at hun befandt sig i et meget betændt og kriminelt miljø, hvor vores erfaringer viser os, at der kan ske noget alvorligt. Derfor kan jeg ikke afvise, at hun er blevet ombragt og skaffet af vejen – måske af en kunde.

Senel Sari har ifølge politiets efterforskning været et kendt ansigt i narko- og prostitutionsmiljøet på Vesterbro i København de sidste syv-otte år. Hun har taget kokain og muligvis også andre stoffer.

Ingen livstegn
– Vi har ingen livstegn fra hende, siden hun forsvandt, og alle muligheder er prøvet af. Hendes telefon er blevet gennemtrawlet, vi har afhørt venner, familie og mænd, som siger, de har været sexkunder hos hende, siger drabschef Ove Dahl.

Hendes telefon er sidst blevet registret på en sendemast på Frederiksberg omkring forsvindingstidspunktet.

Vi har hendes pas
– Kan hun være rejst ud af landet – enten frivilligt eller bortført af nogen?

– Vi har hendes pas, men vi holder naturligvis alle muligheder åbne. Men min erfaring siger mig, at der må være sket en forbrydelse, siger Ove Dahl.

Da Senel Sari forsvandt før jul, var hun iklædt en kort rød vindjakke med lommer i siderne, blå tætsiddende cowboybukser og lange mørke støvler. Hun beskrives som 160 cm høj, spinkel af bygning, langt sort hår og brune øjne.Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: