Annonce:
Annonce:

Luder-drab betragtes som opklaret

Drabschef Ove Dahl anser drabet på den 57-årig Christina Kraag som opklaret. En 41-årig mand er netop blevet varetægtsfængslet

Københavns Politi betragter mordet på den 57-årige luksusluder, som blev fundet i sin lejlighed tirsdag aften, som opklaret. (Foto: localeyes)
Københavns Politi betragter mordet på den 57-årige luksusluder, som blev fundet i sin lejlighed tirsdag aften, som opklaret. (Foto: localeyes)
Annonce:
Følg Krimi

En 41-årig mand er blevet varetægtsfængslet for drabet på den 57-årige luksusluder Christina Kraag. Manden nægter sig skyldig, men ifølge Københavns Politi er bevismaterialet mod ham så 'fornuftigt', at det bliver en svær sag for den 41-årige at slippe ud af.

- Vi er kommet så langt, at vi betragter sagen som opklaret.

Kan ikke huske
Sådan lyder den korte udmelding i hvert fald fra drabschef Ove Dahl, som siden tirsdag aften har arbejdet på sagen om den dræbte Christina Kraag - deltids-luderen, som blev fundet kvalt på sin bopæl i Kingosgade af en nabo efter at have ligget død i sin seng siden den 24. maj.

Annonce:

- Vi har afhørt den 41-årige mand hele aftenen og det meste af natten, og han kommer med meget skiftende forklaringer, som tyder på, at han har et problem. Han benægter desuden heller ikke, at have været i lejligheden, hvor vi har fundet masser af spor, men kan ikke huske præcis, hvad der skete, siger Ove Dahl til ekstrabladet.dk.

Manden blev anholdt i går på sin arbejdsplads et sted på Sydsjælland. Han er ikke tidligere kendt af politiet, men overvågningsbillleder fra Bunny Bar, hvor Christina Kraag sidst blev set, har spottet ham sammen med den dræbte formentlig kort før, at de sammen gik op i hendes lejlighed.

Kunne ikke få rejsning
Manden forklarede i dag foran dommeren, at han og den afdøde skulle dyrke sex mod betaling - en ydelse, som Christina Kraag lejlighedsvis var kendt for i kvarteret. Den 41-årige forklarede desuden, at de allerede tidligere på aftenen havde været i lejligheden for at dyrke sex, men at han ikke kunne få rejsning, hvorfor de forsøgte sig igen senere.

Selvom manden har svært ved at huske, hvad der skete på drabsnatten, nægter han sig skyldig. Ifølge Ove Dahl har den sigtede handlet på egen hånd uden andre involverede.

Annonce:

- Nu afventer vi lige dommerens vurdering fra grundlovsforhøret, men ellers er der kun nogle få genafhøringer tilbage, nogle enkelte ting som skal tjekkes og nogle teorier, som skal cementeres, men ellers er jeg ret sikker på, at vi er på rette spor og kan lukke sagen, vurderer den erfarne drabschef.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: