Annonce:
Annonce:

Gadekampe i Aalborg i nat

En betjent brækkede næsen og flere unge måtte på skadestuen, efter politi og 150 autonome var i regulær kamp i Aalborg i nat

Annonce:
Følg Krimi

Der udbrød regulære gadekampe i Aalborg i nat, da politi og autonome ved 1-tiden stødte sammen i Kattesundet ved Jomfru Ane Gade. En betjent brækkede næsen og et ukendt antal autonome måtte efterfølgende på skadestuen. Syv blev anholdt.

Ifølge den vagthavende ved Aalborg Politi var omkring 150 autonome fra både ind- og udland samlet til fest på et værtshus. Politiet sendte en patrulje til stedet, da man fik meldinger om, at de unge slog og sparkede biler, der kørte forbi.

- Da patruljen kom, var de unge så ophidsede, at der blev tilkaldt forstærkning, siger vicepolitikommissær Per Vagn Nielsen til ekstrabladet.dk.

Politiets leder forsøgte at tale de unge til ro, men da der blev kastet med en flaske, besluttede man at opløse mængden.

- Det var regulære gadekampe. Vi måtte tilkalde forstærkninger fra otte omkringliggende stationer, to betjente fik knytnæveslag i ansigtet og flere unge måtte på skadestuen for at blive syet, siger Per Vagn Nielsen.

Syv autonome blev anholdt - heraf var de fire fra København og en fra Sverige.

Før urolighederne udviklede sig voldeligt, var en lille gruppe højreorienterede fodboldfans tæt på de autonome. De 10-15 Aalborg Ultras fortrak dog hurtigt og uden optræk til ballade, da politiet kom til stedet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: