Annonce:
Annonce:

Fire års fængsel for anal-voldtægt

Tre unge mænd slap for udvisning for røverier mod massageklinikker og anal gruppevoldtægt mod en kønsskifteopereret mand

Annonce:
Følg Krimi

Tre yngre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk på 15,16 og 17 år blev idømt fængselsstraffe men undgik efterfølgende udvisning af Danmark for bestandig, da der fredag faldt dom over en bande bestående af seks unge mænd i alderen 15-20 år, der i februar begik flere røverier mod massageklinikker i København.

Ved et af røverierne voldtog nogle af gruppens medlemmer en af de ansatte på klinikken - en kønsskifteopereret mand af thailandsk oprindelse.

Bandens seks medlemmer fik mellem et og fire års fængsel.

Den 15-årige TD, der er født i Guinea og kom til Danmark som treårig, blev idømt to år og seks måneders års fængsel. Anklageren havde krævet ham udvist Han var tiltalt for tre røveriforsøg, to røverier og voldtægt.

Den 16-årige MI, der er født i Somalia og har boet i Danmark siden han var to år, blev idømt tre år og ni måneders fængsel. Han var krævet udvist. Han var tiltalt for tre røveriforsøg, to røverier og voldtægt.

Den 17-årige SA, der er født i den kurdiske del af Irak og kom til Danmark som otteårig, blev idømt tre års fængsel. Han var krævet udvist. Han var tiltalt for tre røveriforsøg, to røverier og voldtægt.

17-årige MG, der er af dansk oprindelse, blev idømt to år og tre måneders fængsel for tre røveriforsøg, to røverier og medvirken til voldtægt.

19-årige PM, også af dansk oprindelse, blev idømt tre år og ni måneders fængsel for tre røveriforsøg, to røverier og voldtægt.

Og endelig endte fredagens retsmøde med, at den 20-årige EA blev idømt et års fængsel for røveri. Han blev sat på fri fod, da han har siddet varetægtsfængslet siden februar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: