Annonce:
Annonce:

Filmede grov sex med pige på otte

Men tidligere kirketjener afviser bestemt, at han bedøvede 10-års pige

Annonce:
Følg Krimi
- Var det planlagt?
- Nej.

- Du havde kamera med?

- Det lå i bilen. Lysten tog over hos mig.

Tidligere kirketjener og pædagogmedhjælper Danni Frank Tofte Hansen, 43, tilstod i et nævningeting i København i går, at han optog en tre minutter lang videofilm med sig selv og en pige på otte år. Mens han udnytter hende groft seksuelt på toilettet i et varehus i Viborg.

- Hvorfor skulle du filme, spurgte anklageren.

- Jeg ved det ikke. Det var også dumt. Jeg havde det dårligt bagefter, forklarede Frank.

Han slettede dog ikke filmen og afviste, at pigen blev lokket til at medvirke.

Hun siger, at næsten den samme forbrydelse skete på et toilet hos McDonald's kort tid efter. Det nægter Frank Hansen. Til nævningenes store overraskelse forklarede han, at pigen var instrueret i at sige sådan til politiet.

- Hun var otte år, konstaterede anklageren.

MISBRUG PÅ STORSKÆRM
Anklageren fandt det påkrævet at advare nævningene, før de på storskærm skulle se Frank Hansen som aktør og pigen som offer.

Ikke mindst gjaldt advarslen en filmsekvens på 18 minutter. Her misbruger Frank Hansen en anden, angiveligt bedøvet pige. Scener viser, at pigen spjætter under ham, mens han får udløsning.

Frank Hansen hævder, det er en film fra 1990. Han husker ikke pigens navn, og hun var ikke bedøvet. Sekvensen er fra en sag i Hvidovre, hvor han i 1993 fik fem års fængsel for misbrug af børn, som han dengang også filmede. Derfor kan han i dag ikke straffes for filmen, som tydeligvis påvirkede flertallet af nævninge.

I skærende kontrast til Franks forklaring står anklagemyndighedens.

Den mener, at skrækfilmen er optaget i 2000 på Franks bopæl på Samsø. At pigen dengang var 10 år, og at hun var bedøvet. Læger har set filmen og siger, at hendes spjæt gøres i smerte eller som en afværgereaktion. 'Havde hun sovet, var hun vågnet'.

STÆRKE INDICIER
Politiet har identificeret pigen ved hjælp af dna, idet gerningsmanden stak en kuglepen op i hendes underliv. Kuglepennen med pigens sekret er fundet i Franks gemmer på Samsø. Det samme er en blå bamse, som ses i sengen med pigen, og et strømpebånd, som hun var iført.

En legetøjsfabrikant har erklæret, at bamsen er produceret i 1995-96. Producenten af videokassetten siger, den er fremstillet i 1997. Derfor mener anklageren, at Frank lyver om optagelsen.

- Er det din bamse, spurgte anklageren.

- Det kan godt være. Jeg har samlet mindst 120 bamser, fra jeg var barn.

SUTTEDE PÅ KUGLEPEN
Forsvareren Peter Hjørne pegede på, at det ikke kan udelukkes, at pigens dna på kuglepennen kan være afsat naturligt. Det har nemlig ikke været muligt at fastslå, om der er tale om sekret fra munden eller kønsdelene. Hvortil Frank Hansen kunne supplere med oplysningen, at den 10-årige pige, som politiet mener er offeret på filmen, havde den vane at sutte på kuglepenne, når hun tegnede hos ham.

Frank Hansen virkede hyperaktiv under anklagerens krydsforhør. Han hævdede, at han aldrig har gjort hende eller andre piger på Samsø fortræd.

- Hun besøgte mig. Hun har overnattet to gange. Der skete intet. Hun fik boller i karry og syntes om maden, forklarede Frank, der nu måtte ty til sin hjertemedicin og bad om en pause.

Før pausen fortalte den tiltalte, at han i mange år har følt sig tiltrukket af piger på seks til ti år. Den medicinske behandling, han tidligere har fået, slog fejl.

- Den havde modsat virkning på mig. Jeg blev enorm fokuseret på sex. Jeg kunne få associationer ved at kigge på hullet i en stikkontakt.


Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: