Annonce:
Annonce:

Black Cobra-leder sigtet: Sendte børn til drabsforsøg

Skudoverfald var led i konfliktscenarie i Køge - flere skyderier og og overfald

Den 24-årige uofficielle bandeleder er sigtet for at være anstifteren af drabsforsøg i Køge.
Den 24-årige uofficielle bandeleder er sigtet for at være anstifteren af drabsforsøg i Køge.
Annonce:
Følg Krimi

I bandekonflikterne er der tilsyneladende ingen nedre aldersgrænse – ingen er for unge til at blive sendt i byen med pistol.

En 24-årig, uofficiel lederfigur i den indvandrertunge Black Cobra-bande er nu 'sigtet for medvirken til drabsforsøg ved at have formået to personer til at forsøge drabsforsøg'. Det fremgår af sigtelsen mod den 24-årige.

Black Cobra-lederen blev anholdt 9. februar, hvor han i første omgang blev sigtet for en bred vifte af kriminalitet. Blandt andet brugstyveri af bil. I marts blev sigtelsen for anstiftelse til drabsforsøg føjet til.

Læs her: Bruger børn som håndlangere

Børnene, som bandelederen ifølge sigtelsen sendte pistolbevæbnede af sted, var 14 og 15 år. Drengene blev anholdt 28. februar.

Skød mod tattobutik

Annonce:

Attentatet skete 6. februar omkring kl. 13, hvor to gerningsmænd affyrede en serie skud mod en tatto-forretning på Nørre Boulevard i Køge.

Bagefter stak de af på en rød scooter. Ingen kom noget til ved skyderiet.

Ifølge kilder med indsigt i miljøet var skyderiet led i et lokalt banderelateret konflikt-scenarie mellem Black Cobra-folk og medlemmer af Bandidos i byen.

Natten forinden gerningsmænd trængt ind i hjemmet et 26-årigt Bandidos-prøvemedlem i Herfølge. Her var rockeren blevet skudsåret i knæet.

Personlig strid

Forud for det natlige overfald på rockeren havde ukendte gerningsmænd affyret skud rettet mod boligen til et Black Cobra-medlem i nærheden af Køge.

Konfliktens voldsspiral begyndte om 29. januar. Her blev den 24-årige Black Cobra-leder overfaldet af to Bandidos-prøvemedlemmer.

Først på en grillbar - kort efter rykkede slagsmålet videre ind i en nærliggede slikbutik, hvor bandelederen blev overfladisk såret af knivstik.

Mødet på grillbaren var tilfældigt. Og striden mellem det ene af prøvemedlemmerne og Black Cobra-lederen var af personlig karakter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: