Sandberg: Jeg har venner i mange lejre

Gucci-rockeren Brian Sandberg afviser at stå i ledtog med rockerklubben Satudarah

Brian Sandberg siger, at han har venner i mange lejre.
Brian Sandberg siger, at han har venner i mange lejre.
Følg Krimi

Hells Angels-afhopperen Brian Sandberg, der nu slår sine folder i rockerklubben Bandidos, afviser på sin Facebook-profil, at han er i ledtog med 'nogen som helst'. Det sker som reaktion på, at Ekstra Bladet i dag kan afsløre, at Sandberg har spillet en aktiv rolle i forbindelse med rockerklubben Satudarah MC's kommende danske afdeling.

' Jeg kan se jeg pryder Ekstra bladets forside af dagens avis. Og jeg må på det kraftigste tage afstand fra, at jeg skulle være i Ledtog med nogen som helst. Jeg er medlem af Bandidos MC og følger de regler klubben har. Selvfølgelig har jeg venner i mange lejre, og hvad politiet kan få ud af det må stå for deres regning. Sandberg. Bandidos'

I følge Ekstra Bladets oplysninger har Sandberg blandt andet mange venner i Værebroparken. Og det er også personer med tilknytning til en kriminel gruppering fra Værebro-bebyggelsen i Bagsværd nord for København, som, ifølge kilder til Ekstra Bladet, er dem, som den kommende danske afdeling af Satudarah vil være centreret omkring.

Oplysningerne om Sandberg engagement i Satudarah bliver blandt andet bekræftet af politikilder, der fortæller, at Sandberg den seneste tid er set med centrale figurer fra motorcykelklubben.

Til Ekstra Bladet siger Brian Sandberg:

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg er med i Bandidos, og sådan er det.

Brian Sandberg og Satudarah i fælles front Brian Sandberg og Satudarah i fælles front

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+