Sandberg: Jeg har venner i mange lejre

Gucci-rockeren Brian Sandberg afviser at stå i ledtog med rockerklubben Satudarah

Brian Sandberg siger, at han har venner i mange lejre.
Brian Sandberg siger, at han har venner i mange lejre.
Følg Krimi

Hells Angels-afhopperen Brian Sandberg, der nu slår sine folder i rockerklubben Bandidos, afviser på sin Facebook-profil, at han er i ledtog med 'nogen som helst'. Det sker som reaktion på, at Ekstra Bladet i dag kan afsløre, at Sandberg har spillet en aktiv rolle i forbindelse med rockerklubben Satudarah MC's kommende danske afdeling.

' Jeg kan se jeg pryder Ekstra bladets forside af dagens avis. Og jeg må på det kraftigste tage afstand fra, at jeg skulle være i Ledtog med nogen som helst. Jeg er medlem af Bandidos MC og følger de regler klubben har. Selvfølgelig har jeg venner i mange lejre, og hvad politiet kan få ud af det må stå for deres regning. Sandberg. Bandidos'

I følge Ekstra Bladets oplysninger har Sandberg blandt andet mange venner i Værebroparken. Og det er også personer med tilknytning til en kriminel gruppering fra Værebro-bebyggelsen i Bagsværd nord for København, som, ifølge kilder til Ekstra Bladet, er dem, som den kommende danske afdeling af Satudarah vil være centreret omkring.

Oplysningerne om Sandberg engagement i Satudarah bliver blandt andet bekræftet af politikilder, der fortæller, at Sandberg den seneste tid er set med centrale figurer fra motorcykelklubben.

Til Ekstra Bladet siger Brian Sandberg:

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg er med i Bandidos, og sådan er det.

Brian Sandberg og Satudarah i fælles front Brian Sandberg og Satudarah i fælles front

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind