Her bliver 17-årig sexkrænket i S-tog

Politiet har anholdt en 34-årig mand, der krænkede en 17-årig pige i S-tog. Hun endte med at jage ham væk med et spark i skridtet

Følg Krimi

En efterlysning i kriminalmagasinet 'Station 2' gav resultat i dag, da politiet anholdt en 34-årig mand, som forgreb sig på en 17-årig beruset pige, der var faldet i søvn i et S-tog natten til lørdag den 24. august.

Den 34-årige sidder i øjeblikket til afhøring hos lokalpolitiet i Karslunde, og han har tilstået, siger Kim Lech fra Midt- og Vestsjællands politi til Ekstra Bladet.

Politiet har kun grundlag for at sigte ham for blufærdighedskrænkelse, ikke voldtægtsforsøg, så han bliver løsladt i dag, oplyser politiet. Han er fra Stevns-området. Han er af udenlandsk afstamning med opholdstilladelse.

Faldt i søvn i S-toget
Den 17-årige berusede pige skulle fra Nørreport i København til Solrød med S-toget sent om natten den 24. august, men hun faldt i søvn og endte i Køge.

Pigen tog et S-tog retur mod Solrød, men faldt i søvn igen og endte i Hundige. Men undervejs fra Køge til Hundige blev hun både udsat for sexkrænkelse og for at hendes computer blev stjålet fra hendes taske - af to forskellige mænd, viser videoovervågningen i S-toget.

Politiet ved ikke, om de to mænd kender hinanden og arbejdede sammen - eller om det var tilfældigt, at to forbrydere udvalgte sig den sovende pige som offer.

- Vi kan se, at de kort ligesom hilser på hinanden, men vi ved ikke sikkert, om de arbejdede sammen, siger Kim Lech.

Lirkede tasken op
Computertyven satte sig bag pigen og brugte syv et halvt minut på at lirke hendes taske op. Hun sad med tasken under armene, men tyven fik fat i hendes computer og gik. Pigen opdagede ikke tyveriet før bagefter.

Fem minutter senere efter sætter den 34-årige sig ved siden af den 17-årige og beføler hende i skridtet og på brysterne. Han forsøger at kysse hende, mens han onanerer.

Den 17-årige skubber ham væk flere gange, men han insisterer: 'Please sex. Please sex', siger han.

Sparkede ham i skridtet
Da den 17-årige står af S-toget følger manden efter - men nu er hun så træt af ham, at hun sparker ham i skridtet. Det får manden til at stikke af.

Efter anholdelsen i dag af den 34-årige for blufærdighedskrænkelse, mangler politiet at anholde manden, der stjal hendes computer.

Politiet viste overvågningsfilmen fra S-toget i 'Station 2' i går, og det førte til 11 henvendelser. På baggrund af tips kunne politiet identificere den 34-årige.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få automatiske nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik bolig- og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time