Cillas nevø: Vi er helt knuste

Cilla Olander Johansson efterlader en knust familie

Cilla Olander Johansson blev 46 år (Foto: Facebook)
Cilla Olander Johansson blev 46 år (Foto: Facebook)

De søde ord om Cilla Olander Johansson står i kø på hendes nevøs facebook-side.

- Kære moster, jeg elsker dig og savner dig allerede, bare tanken om, at jeg aldrig skal se dig igen er ikke til at bære. Er rigtig sur, vred og ked af det, men jeg kan desværre intet gøre for at få dig tilbage.

Cilla blev offer for vanvidsbilist

- Tænker på alle i vores familie og alle vennerne, som, jeg ved, elsker dig, og er helt knuste over det, der er sket, skriver nevøen på sin facebook-væg med et billede af stedet på H.C. Andersens Boulevard, hvor Cilla mistede livet.

Offer for vanvidsbilist
46-årige Cilla blev natten til lørdag kørt ned i indre København, idet en 22-årig mand i alt for høj fart ramlede ind i hende.

Den 22-årige mand kører videre, men stoppes af politiet på Amager-siden af Langebro, hvor han anholdes. Manden er nu varetægtsfængslet i 24 dage.

Vidne til dødsulykke: Han ræsede af sted

En alkoholtest har vist, at hans promille var på 1,59, og han er blandt andet sigtet for uagtsomt manddrab og spirituskørsel.

Bedste moster
På Facebook skriver nevøen videre.

- Man kunne ikk drømme om en bedre moster, og jeg kan derfor ikke forestille mig, at jeg ikke kommer til at se dig igen.

- Husker, alle de gange vi har grint sammen og smiler. Minderne vil heldigvis aldrig forsvinde. Elsker dig, skriver han.