Annonce:
Annonce:

Masseslagsmål i Kolding: Ung mand stukket med kniv

Sydøstjyllands Politi melder om "ond" stemning i nattelivet, hvor betjente måtte skille folk ad med peberspray

Annonce:
Følg Krimi

Et stort opgør mellem to grupper i den centrale del af Kolding udviklede sig natten til lørdag alvorligt, da en 22-årig mand blev stukket ned.

To grupperinger af henholdsvis somalisk og arabisk oprindelse stødte sammen i Jernbanegade omkring klokken halv tre. Sydøstjyllands Politi fik hurtigt sendt patruljer til stedet og fik skilt parterne ad - blandt andet ved hjælp af peberspray.

- Men ikke langt derfra i Munkegade bliver en mand stukket med kniv. Han bliver ramt af to knivstik, men hans tilstand er stabil, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Knivofferet, der er af afghansk oprindelse, er blevet behandlet på sygehuset i Kolding, og politiet har anholdt en person, der blev set løbe fra stedet. Men politiet leder også efter andre potentielle gerningsmænd.

Vagtchefen kalder nattens stemning i Kolding for "ond", og politiet mener ikke, at det er et tilfældigt møde mellem de to rivaliserende grupperinger.

- De er kommet i grupper og opsøgt hinanden. De har åbenbart udset sig, at de skal i slagsmål. Der er tale om mindst 30 mennesker, som har været meget aktive, lyder det fra Hans Hoffensetz.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: