Politimand købte doping af kriminel

Sygdomsramt politiassistent tiltalt for at købe ulovlige væksfremmere af kammerat med blakket fortid

Gennem en kriminel kammerat og bodybuilder skaffede den 32-årige politimand 400 piller med et ulovligt væksthormon. (Foto: Sif Meincke)
Gennem en kriminel kammerat og bodybuilder skaffede den 32-årige politimand 400 piller med et ulovligt væksthormon. (Foto: Sif Meincke)
Følg Krimi

Et krampagtigt forsøg på at holde sig i form med ulovlige dopingmidler trods en kronisk tarmsyndom har foreløbig kostet en 32-årig politimand fra Aarhus et hak i straffeattesten og en bøde på 3500 kroner.

Men nu vil rigsadvokaten have Vestre Landsret til at stadfæste dommen over den 32-årige østjyde, som har været ansat i politiet i syv år.

Han fik i 2011 konstateret Morbus Crohn, som er en slags kronisk betændelsestilstand i tarmen. De følgende måneder tabte han sig og kom helt ud af form.

Men så fik han kontakt til en gammel bekendt og bodybuilder, som via sin egen kriminelle baggrund havde de rette kontakter til sælgere af ulovlige dopingmidler.

Han skaffede politimanden 400 Anahexia-piller med stoffet Methandrostenolog, som står blandt de muskelopbyggende midler på den sorte liste.

Politiet faldt over deres kollegas navn i en kundeliste, som blev fundet under en ransagning hos den kriminelle kammerat i sensommeren 2012.

Byretten gav politimanden en bøde på 3.500 kroner, og den dom vil anklagemyndigheden som minimum have stadfæstet.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind