Sigtet: Kvalte kvinde på sin fødselsdag

34-årige sigtet for at kvæle sin logivært i nat. Nægtede at udtale sig i retten, men er fængslet i fire uger

Følg Krimi

Hanne Jørgensen, 52, blev kvalt af sin logerende i rækkehuset på Olstrupvej 15 i Holme Olstrup på mandens 34 års fødselsdag.

Det mener Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi, der har fremstillet den 34-årige i retten i Næstved, sigtet for drabet. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Han kom ind i retten iført en blå kedeldragt lånt af politiet, fordi hans eget tøj er sendt til kriminaltekniske undersøgelser. Den 34-årige oplyste, at han ikke ville udtale sig i retten, hvorefter dommeren lukkede dørene til grundlovsforhøret på anklagerens begæring, fordi sagen er 'spinkelt oplyst'.

Kvinde dræbt af sin logerende

Ifølge sigtelsen kvalte den 34-årige, som gennem nogen tid har været logerende hos Hanne Jørgensen, kvinden mellem klokken 2.45 og 03.46 i nat. Det sidste tidspunkt var, da han selv ringede til politiet og fortalte, at han havde kvalt sin logivært.

Ifølge vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen har den 34-årige forklaret, at der opstod uoverensstemmelser mellem de to og at han på et tidspunkt tager kvælertag på hende.

Den 34-årige var kendt af beboerne i området for at kunne optræde truende. En beboer klagede over, at den 34-åriges hund besørgede stort og småt i hans have, og fik derefter et 'trusselsbrev' i postkassen blandt andet med ordene: - Hvad fanden har du gang i. Hvis du har et problem så kom til nr. 15.

Senere blev beboeren opsøgt af den 34-årige, som optrådte truende.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind