Dræbt rocker blev mindet med whiskey

20-25 mennesker samledes tirsdag aften for at mindes den 30-årige Hells Angels rocker, Martin Helbo

Under mindestunden på Homarksvej delte de tilstedeværende HA’ere en flaske Jack Daniels bourbon whiskey og lod resten stå til deres døde ven. (Foto: Rene Schütze)
Under mindestunden på Homarksvej delte de tilstedeværende HA’ere en flaske Jack Daniels bourbon whiskey og lod resten stå til deres døde ven. (Foto: Rene Schütze)
Følg Krimi

De nære pårørende til den dræbte HA-rocker, Martin Helbo, og en halv snes af hans HA-venner samledes tirsdag aften foran villaen på Homarksvej i Hobro for at mindes deres mand, bror, far og kammerat.

Rocker ramt af skud på kroppen

Seancen blev overvåget på diskret afstand af et par civile betjente fra Nordjyllands Politi, der tidligere på dagen satte alt mandskab ind på at bevogte retten i Aalborg under grundlovsforhøret af en 32-årig mand.

Han vedgik i retten at have affyret et dræbende skud mod Martin Helbo og såret hans kammerat Tommy Rasmussen med et andet haglskud.

Delte en flaske whiskey
Under mindestunden på Homarksvej delte de tilstedeværende HA’ere en flaske Jack Daniels bourbon whiskey og lod resten stå til deres døde ven.

Rockerdrab: Jernring om retten

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, var det ikke HA’eren, men kammeraten Tommy, der havde et økonomisk mellemværende med den 32-årige. Martin Helbo deltog som stærk mand i pengeforretningen og ankom til villaen iklædt sommershorts og badesandaler.

- Det kan jeg hverken be- eller afkræfte. Netop baggrunden for skyderiet er det helt centrale i efterforskningen lige nu, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Nordjyllands Politi.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind