Annonce:
Annonce:

Døde Nikolajs billede misbruges af pædofil

20-årige Nikolaj Broberg Winther døde i 2011. Nu misbruges hans billede på Facebook

20-årige Nikolaj Broberg Winther døde tilbage i 2011. Nu bruges hans billede til en falsk Facebook-profil, hvor personen bag prøver at chatte med mindreårige piger. (Foto fra Facebook)
20-årige Nikolaj Broberg Winther døde tilbage i 2011. Nu bruges hans billede til en falsk Facebook-profil, hvor personen bag prøver at chatte med mindreårige piger. (Foto fra Facebook)
Annonce:
Følg Krimi

I 2011 døde Leif Winthers 20-årige søn.

Nikolaj Broberg Winther forsvandt på vej hjem fra en bytur i Aalborg. Han blev fundet i havnen fire dage senere. Ikke alene skal faderen leve med sorgen efter Nikolajs død. Nu er et billede af den nu afdøde Nikolaj dukket op på en Facebook-profil, hvor personen bag billedet prøver at sexchatte med mindreårige piger.

Det fortæller TV2 Nord torsdag aften.

- Jeg tænkte 'åh nej'. Det er en skidt ting at blive involveret i, når han nu også er død. Man prøver jo at lægge det hele bag sig, og så bruser det hele op igen, siger Leif Winther til Ekstra Bladet.

Han fik overbragt den triste nyhed af tv-stationen for 14 dage siden. Siden har han prøvet at glemme den.

Annonce:

- Jeg har prøvet at holde mig fra det. Jeg har tænkt, at politiet nok ville røre på sig, når historien kom i pressen. Jeg får det ikke bedre af at gå ind i sagen. Jeg prøver at skåne mig selv, siger Leif Winther til Ekstra Bladet.

Manden bag den falske Facebook-profil kalder sig Marck Hansen. Ifølge TV2 Nord har han blandt andet sexchattet med en 12-årig pige fra Fyn, som havde været på Facebook i to måneder, da Marck Hansen kontaktede hende.

Her udgav han sig for at være en 15-årig dreng, som først var sød og rar. Siden blev han i chatten mere grov og seksuel.

'Ved du hvad jeg gør ved folk, der ikke tror på mig? Dem knepper jeg. Skal jeg kneppe dig?', har han blandt andet skrevet til pigen, oplyser pigens far til tv-stationen, som har meldt sagen til politiet.

- Hvad håber du, at omtalen fører med sig?

- Jeg håber, at det fører det med sig, at de finder ham, så ingen uskyldige piger skal udsættes for ham. Han er jo en led satan, siger Leif Winther til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Og så er det på godt jysk træls, at der bliver brugt et billede af min søn. Det var ikke det, hans eftermæle skulle forbindes med.

Aalborg mindes NikolajNikolaj faldt selv i vandet

Se indslaget fra TV2 Nord her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: