Lille søn døde i glohed bil: Far sendte lumre SMS-beskeder

Efterlod sin 22 måneder gamle søn i den varme bil - mens drengen døde sendte han nøgenbilleder af sig selv til seks kvinder

Den 33-årige far brød grædende sammen under retsmødet. (Foto:AP)
Den 33-årige far brød grædende sammen under retsmødet. (Foto:AP)

Den 33-årige Justin Ross Harris fra Georgia i USA havde travlt med at sende lumre SMS-beskeder og nøgenbilleder på sin mobiltelefon, mens hans kun 22 måneder gamle søn døde i hans glohede bil.

De rystende detaljer er kommet frem under et retsmøde i Georgia torsdag.

Den lille søn, Cooper, omkom den 18. juni i bilen, der var over 30 grader varm.

Politiet mener, at manden med vilje efterlod den lille dreng i bilen, så han kunne dø. Justin Ross Harris har tidligere arbejdet på alarmcentralen 911.

Gjort det med vilje
Ifølge en række amerikanske medier, sendte Justin Ross Harris nøgenbilleder af sig selv til seks forskellige kvinder. Den ene var mindre-årig.

- Jeg mener, at beviserne viser, at Harris har gjort det med vilje, sagde en af politiets efterforskere, Phil Stoddard under retsmødet, hvor den sigtede bad om at blive løsladt mod kaution.

Selv afviser Justin Ross Harris alle anklager. Han hævder, at han glemte at aflevere Cooper i børnehaven og kørte på arbejde uden at bemærke, at drengen sad fastspændt i sin barnestol på bagsædet.

Politiet har imidlertid dokumenteret, at Harris i løbet af arbejds-dagen gik ud til sin bil. Her gjorde han intet for at redde den indespærrede søn ud. Sønnen nåede at sidde i bilen i syv timer, før der blev slået alarm. Da var det for sent.

Tegnede livsforsikringer
Harris har forklaret politiet, at han elskede sin søn højt. Men politiet tror ikke på hans forklaring. En gennemgang af hans computer viser, at Harris op til sønnens død har søgt på ordene 'how to survive in prison' og 'childfree.'

Den sigtede mand og hans hustru havden store økonomiske problemer. De har - ifølge politiet - tegnet hele to forskellige livsforsikringer på sønnen.

Samlet kan de få udbetalt omkring 150.000 kroner, hvis da ikke Harris bliver dømt for at have dræbt sin lille søn.