Anklage: Forældre dræbte Maddie og gemte hende i fryser

En tidligere portugisiske betjent skriver i en ny bog, at det var Maddies egne forældre, der dræbte deres datter. Efterfølgende skulle de have skjult hende i en fryser

Nye voldsomme beskyldninger mod Maddies forældre. (Foto: AP)
Nye voldsomme beskyldninger mod Maddies forældre. (Foto: AP)

Der er kommet nye voldsomme anklager i sagen om den forsvundne Madeleine McCann, der forsvandt på en ferie i Portugal i 2007.

Det lokale politi har efterforsket intenst siden den skæbnesvangre dag for syv år siden, men alle spor er endt blindt.

Nu fortæller Maddies forældre, at en endnu ikke offentliggjort bog, kaster en grum skygge ned over dem.

En tidligere portugisisk politibetjent Goncalo Amaral skulle ifølge forældrene beskrive, at de dræbte pigen ved et uheld for efterfølgende at skjule liget i en fryser i deres portugisiske ferielejlighed i Algarve. Et par uger efter, skulle de så have fjernet liget i en lejet bil.

Forældrenes version har hele tiden været, at de forlod en sovende Maddie for at gå på restaurant, og da de kom tilbage var hun borte.

Beskyldningerne har fået Kate McCann til at true med et sagsanlæg, ligesom det har fået store konsekvenser for familien.

Parrets søn spurgte, ifølge McCann-forældrene, om det var rigtigt, at de havde skjult Maddie, og det har efterladt moderen i dyb sorg.

- Jeg var ødelagt. Det fik mig til at følge mig desperat, på grund af den uretfærdighed jeg følte mod min datter og vores familie, siger moderen ifølge Mirror

Politiet i Portugal efterforsker stadig Maddies forsvinden.