28-årige Sinem blev skudt på åben gade

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu identiteten på den kvinde, der blev skudt i Hvidovre i dag

Her kan du se scenerne efter drabet på Hvidovre Butikstorv og den efterfølgende politijagt, der endte på Kalvebodbroen (Video: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi har nu offentliggjort identiteten på den kvinde, der ved middagstid i dag blev skudt adskillige gange ude foran Hvidovre Butikstorv på Københavns Vestegn.

Der er tale om en 28-årig kvinde ved navn Sinem Fener, fortæller vicepolitiinspektør i Københavns Vestegns Politi Carsten Jansson.

Kvinden døde omkring klokken 12.30 af sine kvæstelser efter de mange skud. Kvindens eksmand, den 33-årige Harun Fener, er nu efterlyst af politiet i forbindelse med drabet.

Københavns Vestegns Politi bekræftede tidligere i eftermiddag episoden over for Ekstra Bladet.

 - En 28-årig kvinde er ved middagstid blevet skudt adskillige gange i brystet på Hvidovrevej og er lidt senere afgået ved døden, siger Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet er i øjeblikket i gang med at efterforske motivet til drabet. Der arbejdes lige nu med den teori, at drabet er resultat af et familieopgør.

 

En mand identisk med Harun Fener er set  flygte fra gerningsstedet i en sort Mercedes 180 fra 2005. Han var på gerningstidspunktet iført en sort t-shirt.

Harun Fener blev fanget efter en hektisk politijagt torsdag eftermiddag kort før klokken 16.00 omkring motorvejsafkørslen ved Kalvebod-broen ved København.  

  • Københavns Vestegns Politi efterlyser gerningsmanden til drabet, der er identisk med Harun Fener, der er 33 år gammel.
  • Den 33-årige er kvindens eksmand.
  • Han er ca. 175 cm høj, slank og har sort, kort hår og var på gerningstidspunktet iført en sort T-shirt.
  • Han flygtede fra stedet i en sort Mercedes 180 årgang 2005 med indregistreringsnummer AA 69 080.
 

Vidner i chok
Flere vidner på stedet hørte torsdag flere skud affyret ved Hvidovre Butikstorv.

-De var kommet kørende i hver deres bil.  Manden i den sorte bil i  var i meget fint tøj, med sorte jakkesæts-bukser og sort skjorte. Han pegede først på en anden mand, skød kvinden, pegede på manden igen og skød kvinden igen siger en fyr, hvis ven stod lige ved banken og så det hele, fortæller et vidne på stedet.

- Jeg bor 50 meter derfra. Jeg hørte flere skud, siger en beboer til Ekstra Bladet.

En anden læser siger til Ekstra Bladet:

- Jeg hørte skud og var nysgerrig, så jeg gik hen for at kigge. Der lå en person og der var blod over alt. Jeg er ret rystet, siger vedkommende.

Et større område er blevet afspærret på stedet, hvor Vestegnens Politi arbejder med retsteknikere og hunde. Mellem 20 og 30 personer har samlet sig omkring afspærringen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kom kvinden gående sammen med en anden, da en tredje person pludselig går hen mod dem.

Vedkommende trækker et skydevåben og skyder flere gange. Umiddelbart er det kun kvinden, som bliver ramt. Hun flygter efterfølgende fra stedet, hvorefter hun bliver ramt af endnu flere skud, siger flere vidner til Ekstra Bladet.

Er du på stedet, eller ved du noget? Tip os på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.