Annonce:
Annonce:

Søsteren: Vi håber Kamilla stadig lever

Den 21-årige forsvundne Kamilla har en drøm: Hun vil være skuespiller og har været statist i Arvingerne og krimiserien Dicte, fortæller tvillingesøsteren

Forsvundne Kamilla med søsteren Karina. (Privatfoto)
Forsvundne Kamilla med søsteren Karina. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Krimi

– Vi håber stadig, at Kamilla er i live. Vi har endnu ikke opgivet troen og håbet.

21-årige Karina Hantusch er tvillingesøster til den forsvundne Kamilla fra Padborg, som siden forrige lørdag har været som sunket i jorden.

– De havde vel fundet et eller andet spor, som hendes taske eller sko, hvis hun ikke lever mere, lyder det fra Karina.

Så hende sidst
Karina Hantusch er den sidst kendte person, som har set Kamilla i live. Det skete ved stien ved Frøslevvejens skole forrige lørdag ved 22.30 tiden.

– Jeg kan ikke huske, hvad vi talte om, da vi skiltes. Dengang vidste jeg jo heller ikke, hvad der ville ske kort efter. Men vi har nok talt noget om, hvad vi skulle lave om søndagen.

– Jeg bor i Odense og var kommet til Padborg for at være sammen med familien. Lørdag aften besøgte min kæreste, Kamilla og jeg en god ven af familien i Padborg.

Annonce:

Ikke selvmord
Vi fik nogle enkelte drinks og hyggede os. Vi brød op og gik de 200-300 meter hen til stien ved Frøslevvejens skole, hvor min kæreste og jeg sagde farvel til Kamilla.

 

Privatfoto
Privatfoto
 

Kamilla virkede på alle måder glad og veltilpas. Hun var på ingen måde beruset og jeg vil helt udelukke, at hun har begået selvmord eller er taget på eventyr på egen hånd. Sådan en type er hun slet ikke. Hun ville hjem, fordi hun skulle op næste morgen og passe sin lille datter, fortæller Karina.

 

Læs hele det gribende interview med Karina Hantusch i Ekstra Bladet i dag. Her fortæller hun om Kamillas opvækst, skuespiller-drømme og forholdet til ekskæresten.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: