23-årig dræbt i trafikken tre dage efter sit bryllup

Mindes under ishockeykamp i morgen

Den 23-årige omkom tre dage efter sit eget bryllup (Foto: René Schütze)
Den 23-årige omkom tre dage efter sit eget bryllup (Foto: René Schütze)

Den 23-årige mand, der i går omkom under en trafikulykke i Dronninglund i Nordjylland, var ikke alene far til en lille datter - han var også netop blevet gift.

Bent Stark Muhlig mistede livet tirsdag eftermiddag, da han kolliderede med en taxi-bus med to børn på bagsædet.

Ifølge politiet fik den unge mand sit højre hjulpar ud i rabatten af ukendte årsager.

- Han vrider i rattet for at komme tilbage på vejen. Her får begge hjul fat i asfalten, så han drejer så meget, at han kommer over imod den modsatte vejbane, oplyser Nordjyllands Politi.

Gift i lørdags

Tragedien bliver ikke mindre af, at Bent Stark Muhlig kun nåede at være gift i tre dage. I lørdags blev han viet med sin udkårne.

Bent Stark Muhlig var til hverdag elev i Føtex i Brønderslev, hvor flaget onsdag gik på halv stang til minde om den gode kollega.

Den dræbte vil også blive savnet hos ishockey-klubben Aalborg Pirates, hvor han i et år havde været frivillig vagtmand ved hjemmekampene.

Mindes til kamp

- Han var en rigtig ildsjæl og supporter af pitares. Vi var meget glade for, at han var en del af klubben, siger konstitueret forretningsfører i Aalborg Pirates, Jens Neustrup Simonsen, og tilføjer:

- Denne ulykke er simpelthen så tragisk. Han var lige blevet gift og havde en lille datter. Det er så trist og meget ulykkeligt, siger han til Ekstra Bladet.

Til ære for Bent Stark Muhlig holder Aalborg Pirates ét minuts stilhed i forbindelse med træningskampen mod Frederikshavn i morgen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med pårørende til den dræbte, men de ønsker ikke at medvirke til artiklen.