Annonce:
Annonce:

Bulgarer sex-sigtet: - Hvorfor er jeg anholdt?

Den 51-årige bulgarer er nu blevet varetægtsfængslet for grov voldtægt og voldtægtsforsøg

Voldtægtsforsøget skete i nat i budskadset (rød ring) tæt på Artillerivej. Kvinden kom gående på stien fra Islands Brygge, da gerningsmanden sprang frem.
Voldtægtsforsøget skete i nat i budskadset (rød ring) tæt på Artillerivej. Kvinden kom gående på stien fra Islands Brygge, da gerningsmanden sprang frem.
Annonce:
Følg Krimi

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg er blevet anholdt.

Sådan sagde den 51-årige bulgarer, da han i eftermiddags blev fremstillet i grundlovsforhør i Københavns dommervagt, hvor han er sigtet for voldtægt og voldtægtsforsøg.

Han nægter sig skyldig, men blev varetægtsfængslet i foreløbigt 27 dage.

Da den sigtede blev spurgt, om han vidste, hvorfor han var i retten, virkede han forvirret. Det var her, bulgareren sagde, at han ikke kunne forstå, hvorfor politiet havde anholdt ham i nat.

Bulgarer anholdt for voldtægter på Islands Brygge

Med slidte, mørkeblå joggingbukser og bare fødder i brune skindsko blev den mørklødede mand med tyndt, gråt hår ført ind i retssalen.

Annonce:

Han virkede tydeligt nervøs, og kiggede ofte ned i sine hænder, mens tolken oversatte sigtelserne for ham. Under anklagerens oplæsning rystede bulgareren på gentagne gange på hovedet.

Manden har boet i en bil på Islands Brygge, og det er også i dette område, at han skulle have begået den grove voldtægt mod en 45-årig amerikansk turist i mandags og et voldtægtsforsøg i nat mod en 39-årig dansk kvinde.

Den fuldbyrdede voldtægt, som bulgareren er sigtet for, skete 12. august i tidsrummet fra midnat til  kl. 00.30 ved en kælderskakt ved skolen på Artillerivej 57. Her fik offeret banket hovedet ind i en mur, så hun mistede bevidstheden og derefter voldtaget.

Voldtægtsforsøget skete 14. august omkring kl. 0215 på græsplænen ud for P-plads ved Carl Th. Zahles Gade, der også ligger på Islands Brygge.

Annonce:

Her greb overfaldsmanden i følge sigtelsen bagfra fat om offerets arm og skulder, hvor han forsøgte at presse hende ned. Men da hun strittede imod slog overfaldsmanden hende flere gange så hun faldt. Derefter fik hun proppet jord og grus i munden og forsøgt voldtaget.

Kvinden gjorde dog fortsat kraftig modstand og fik vristet sig løs.

Det var flere civile vidner, der tilbageholdt bulgareren i nat, da de hørte kvindens skrig på hjælp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: