Ville have sexslave i garage

Sexuhyret fra Fyn planlagde at holde mindreårig pige som sexgidsel i lejet garage i Odense

Det var bl.a. her ved Vester Skerninge på Sydfyn, at 41-årige Claus Jensen ifølge Fyns Politi i efteråret 2012 begik et groft sexovergreb mod en 11-årig pige. Ifølge anklageskriftet mod det fynske sexuhyre havde han også en plan om at kidnappe en pige, som skulle være hans sexslave i en garage i centrum af Odense.
Det var bl.a. her ved Vester Skerninge på Sydfyn, at 41-årige Claus Jensen ifølge Fyns Politi i efteråret 2012 begik et groft sexovergreb mod en 11-årig pige. Ifølge anklageskriftet mod det fynske sexuhyre havde han også en plan om at kidnappe en pige, som skulle være hans sexslave i en garage i centrum af Odense.
Følg Krimi

41-årige Claus Jensens kynisme var ifølge Fyns Politi nærmest uovertruffen. Den varetægtsfængslede mand fra Skibhusene i det nordlige Odense begik nemlig ikke 'kun' grove sexovergreb mod to små piger på 11 og 10 år i efteråret 2012, som han samtidig filmede med henblik på at sprede billederne på nettet.

Sexkrænkeren fra Fyn, der, hvis politiets mistanke holder stik, kan benævnes som et sexuhyre, havde ifølge Fyns Politi en udspekuleret plan om at kidnappe en pige og holde hende i fangenskab i en lejet garage til formålet.

Fynsk sexkrænker filmede sexoverfald

Ifølge anklageskriftet mod Claus Jensen havde den 41-årige fynbo anskaffet sig flere remedier, som han havde forsæt til at bruge til 'frihedsberøvelse, voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje, hvilket mislykkedes på grund af ude fra kommende omstændigheder, og fordi han den 1. juli 2013 blev anholdt af politiet', som det formuleres i tiltalen.

- Vi kan selvfølgelig ikke med sikkerhed sige, at han ville tage en pige til fange i garagen og misbruge hende. Men uden at komme nærmere ind på vores bevisers karakter, så er der flere ting, der peger i retning af, at en tredje ukendt pige indgik i tiltaltes planer, siger anklager Lenette Skak, Fyns Politi, til Ekstra Bladet.

Grusom plan

Fyns Politi fandt efter anholdelsen af Claus Jensen, som dengang hed Nis Bekker-Hansen, ud af, at han i månederne inden anholdelsen havde lejet en garage i centrum af Odense. Han havde også anskaffet sig håndjern, sejlgarn, strips, krokodillenæb, læderrem med gummikugle, hundesnor, skammel eller hård pude samt en 40 centimeter lang plastikstang.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på beviserne, og hvordan vi har fundet frem til dem, men der er flere ting, der bragte os på sporet af hans plan om at bruge garagen over for en tredje, ukendt pige, siger Lenette Skak.

Ifølge anklageskriftet forsøgte Claus Jensen flere gange at kidnappe piger rundt omkring på Fyn i perioden fra november 2012 og til sin anholdelse 1. juli året efter, men heldigvis lykkedes han aldrig med sin grusomme plan.

 

 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.