Voldtægtsoffer er udvekslingsstuderende

Den 20-årige kvinde, som tidligt i morges blev overfaldet af tre mænd, havde været i Danmark i to uger

Politiets teknikere arbejdede fredag morgen på højtryk ved Copenhagen Business School på Frederiksberg, hvor de forsøgte at sikre spor i sagen. (Foto: Ekstra Bladet)

En 20-årig kvinde gennemgik formentlig sit livs værste mareridt, da tre mænd i morges forsøgte at voldtage hende, da hun var på vej hjem fra en universitetsfest.

Festen blev holdt på Copenhagen Business School på Frederiksberg, hvor den unge kvinde ifølge Ekstra Bladets oplysninger lige var startet som udvekslingsstudent.

Kvinden havde, som flere tusinde andre elever, deltaget i skolens semester start-fest, der blev afholdt på Solbjerg Plads i Køenhavn.

Voldtægtsforsøget blev dog afbrudt af en vaks medarbejder til festen, som hurtigt reagerede, da han opfattede situationen som mistænkelig.

Startede for to uger siden
På CBS er man klar til at tage imod pigen, når hun har overstået de retsmedicinske undersøgelser.

- Vi har gjort vores beredskab i forhold til krisesituationer klar, og vi tilbyder hende selvfølgelig alt den hjælp, hun har lyst til at modtage i den her sag, fortæller Patrick Gram fra skolens afdeling for eksterne affærer.

- Det er cirka 14 dage, siden hun ankom til skolen,  og det er selvfølgelig død-ærgerligt, at det her sker efter et CBS-arangement.

Ifølge Patrick Gram vil pigen nu få tilbudt assistance i form af psykologhjælp og vejledning, hvis hun gerne vil tilbage til sit hjemland.

Fremstilles i grundlovsforhør
Det lykkedes den vakse medarbejder at tilbageholde en af de tre mænd, som overfaldt kviden. Politiet kunne senere anholde en anden mand i sagen.

De to mænd, som er af østeuropæisk oprindelse, skal senere i dag fremstilles i grundlovsforhør sigtet for vodtægt.

Ekstra Bladet følger sagen...