Tre rumænere anholdt for voldtægt

Sigtes for overfaldsvoldtægt på udvekslingsstudent i nat

Se indslaget her

Politiet har nu anholdt tre rumænere, der alle sigtes i sagen om overfaldsvoldtægten ved Copenhagen Business School på Frederiksberg i nat.

- Det er korrekt. Den første blev anholdt ved gerningsstedet. Den næste blev anholdt en halv times tid senere. Og den sidste blev anholdt omkring klokken 12.30 i dag, siger Robert Jensen, efterforskningsleder, Københavns Politi.

Han vil ikke uddybe, hvordan politiet har løbet de tre op.

- Det ene har taget det andet. Der er tale om en efterforskning, og derfor vil jeg ikke gå i detaljer, siger han.

Voldtægtsoffer er udvekslingsstuderende

Den ældste af de tre sigtede er 57 år. Den næste er i 40'erne, mens den yngste er 32 år.

Offeret er en 20-årig udvekslingsstudent, der havde været i Danmark i godt to uger. I aftes deltog hun ved årets første fest på skolen.

Ung kvinde voldtaget i København

De tre blev blev fremstillet ad to omgange. Først de to første anholdte, og senere den tredje.

Ekstra Bladet var til stede, da de to første blev fremstillet ved retten på Frederiksberg.

Den 57-årige, hvis ansigt var dækket af et stort gråt fuldskæg, fremstod lille og skrøbelig, da han tog plads i lokalet. Iført sorte korte shorts og en mørk slidt hættetrøje lyttede han roligt til sigtelsen, da den blev læst op.

Den 32-årige har mørkt kortklippet hår og bar ved fremmødet grønne bukser og en sort bluse. Tøjet var slidt og beskidt og begge fremstod som personer, der har levet et liv på gaden.

Der var tilkaldt tolk til deres assistance.

Ifølge politiet har de anholdte ikke nogen fast bopæl i Danmark.

Det har tidligere været fremme, at de muligvis var flaskesamlere til festen på Frederiksberg, men politiet har endnu ikke kunne fastlægge, om de har arbejde i landet.

Politiet hører fortsat fra eventuelle vidner, eller hvis der eventuelt er andre, der er blevet antastet i samme område i aftes.